25. maaliskuuta 2012

Vares

Päivä 25: Viimeisin katsomasi elokuva

Käytiin viime sunnuntaina katsomassa Vares - Uhkapelimerkki. Menin kyllä aika pelokkaana katsomaan kun kuulin yhdeltä tutulta että ois ollu paskin Vares. Mutta onneksi hän oli väärässä, oli nimittäin loistava Vares. Vähän erilainen kuin aikaisemmat, mutta silti erittäin nautittava kokemus. Ei edes tarttenu kelloa vilkuilla.

Alla traileri elokuvasta. Saattaa olla spoilaava jos ei ole nähnyt/lukenut juonta, niin katsominen omalla vastuulla!Vaikka Juha Veijosen Varekset oli ihan hyviä, niin oon kuitenkin tykänny enemmän näistä uusista missä Antti Reini Vareksena. Johtuen varmaan osittain myös siitäkin, että joka elokuvassa mukana olevat näyttelijät ovat samassa roolissa koko ajan, eli esim. Pääkkönen pysyny Kyypakkauksena ja Leppilampi Ruuhiona eikä ole vaihtunut rooli jokaiseen elokuvaan. Toki myös Reinin olemus on jotenkin enemmän yksityisetsiväisempi ja kyllähän Reiniä muutenkin ihan mielellään katselee~

Viimeistä Varesta odotellessa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.