11. huhtikuuta 2012

Lounastelua

Kävin tänään kaupungilla kun olin varannut ajan näöntarkastukseen Nissenille ja koska olin liikenteessä lounasaikaan, päätin käydä syömässä lounaan kaupungilla. Koska Oulussa on aika moniakin lounaspaikkoja, piti hetki miettiä minne sitä suuntaisi ja tällä kertaa valinta kohdistui Tomo Sushibariin.

Ylärivin norimakit: kasviksia ja lohta sekä surimi
Alarivin nigirit: lohi - jättikatkiksen pyrstö - kampasimpukka - munakas

Tomo sijaitsi ennen Oulun kauppahallissa, mutta muistaakseni viime keväänä aukaisi kakkostoimipisteen Oulun Stockmannin neljänteen kerrokseen ja nyt joku aika sitten sulki kauppahallin toimipisteen kokonaan, eli löytyy nykyään enää Stockmannilta. Asiakaspaikkoja on kai jotain 15, en ole koskaan jaksanu laskea tarkemmin, ja sushit valmistetaan asiakkaiden nähden. Lounasaikaan on tarjolla lounas joka sisältää 9 erilaista sushipalaa (vaihtelee päivittäin) ja lisäksi misokeittoa ja vihreää teetä. Toki lounasannoksen tilalta voi ottaa myös joko listalta jonku valmiin satsin tai koota omanlaisensa satsin.

Jos siis sushi maistuu tai miettii olisiko sushista herkuksi, niin suosittelen käyntiä Tomossa.


// Päivitys 29.4.: Tomo aukaisee kauppahallin pisteensä taas 8.5. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.