15. huhtikuuta 2012

Viikonloppu

Tää viikonloppu ei ollu sieltä maailman parhaimmasta päästä. Perjantaina mulla oli jo herätessä hieman huono olo, mutta ajattelin sen vain johtuvan huonosti nukutusta yöstä. Noh, iltapäivällä sitten söin torstaina tekemiä jauhelihapihvejä ja ei mennyt kauankaan kun tila paheni ja edes raitis ilma ei tuntunu auttavan huonoon oloon ja kohta huomasinkin puhuvani norjaa wc-ankan kanssa. Hetkellisesti olo taas parani, mutta kyllähän sitä wc-ankkaa piti sitten kuitenkin useamman kerran käydä moikkaamassa. Nukkumaan mennessä otin ämpärin sängyn viereen ja en tiedä tarkkaan kuinka kauan kerkesin nukkua kun ämpäri tuli tarpeeseen. Sen jälkeen mun yö menikin sitten aika huonosti.

Lauantai alkoikin sitten kivasti viiden aikaan aamulla kun appi soitti syystä X Jakelle ja sitten ei kumpainenkaan enää saanut nukuttua. Pari tuntia kuitenkin koitettiin sitä unta saada ennen kuin luovutettiin. WC-ankalle mun ei onneks kuitenkaan enää tarttenut norjaa puhua, mutta muuten olo oli ihan kamala. Joskus 9 aikaan suuntasin sänkyyn lepäämään kun sohvalla en saanut hyvää asentoa ja nukahdinkin pariksi tunniksi. Välillä kävin hereillä kun Jake kävi testaamassa oonko vielä elossa. Sitten siirryinkin sohvalle koomailemaan ja koko päivä menikin sitten siinä. Katottiin ohjelmia ja syötiin ja sain ruuankin pysymään kiltisti mahassa. En tosin edes paljoa saanut syötyä kun maha tuli jo täyteen. Ja kun tuli aika mennä nukkumaan, niin nukahdinkin melkein heti kun sain asettauduttua kunnolla nukahtamisasentoon (ja kuviteltua, että Jake ei kuorsaa vieressä :P) ja nukuin tosi hyvin koko yön.

Tänään mun maha on kuulostanu erittäin rikkinäiseltä viemäriltä, eli kamalasti pulputtanut. Mutta en antanut sen häiritä vaan lähdettiin katsomaan Battleship, joka meidän piti alunperin tosin jo eilen käydä katsomassa.. Tykkäsin kyllä tuosta elokuvasta. Oon varmaankin outo tyttö kun tykkään elokuvista jotka on tehty sarjisten, lelujen tai pelien pohjalta :D Ok, tiedän kyl monia muitakin tyttöjä jotka tykkää tollasista leffoista, mutta me ollaankin ihan omaa luokkaa ♥ Ja loppupäivä sitten onkin mennyt koomaillessa sohvalla ja kattoessa Stargåte SG-1:n kymppikauden jaksoja. Vielä ois yks jakso jälellä, mutta se jää nyt jollekin toiselle päivää.


Mitenkäs teidän viikonloppu on mennyt?

3 kommenttia:

  1. Oi kun kuulostaa ikävältä taudilta. Tuo leffako oli oikeesti hyvä? Mietittiin viimeksi leffassa kun tuli traileri, että voiko se olla katottava...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi ihan viihdyttävä oli, ottaen huoioon että se perustuu laivanupotuspeliin :D Ja onhan siinä kivasti silmänruokaakin meille tytöille ;D

      Poista
    2. No just se laivanupotus peliin perustuminen siinä jotenki tuntuikin ihan älyttömältä idealta! :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.