17. kesäkuuta 2012

Huono bloggaaja

Olipa kerran tyttönen joka piti blogia. Hän suunnitteli siihen kaikkea sisältöä ihan innoissaan ja kulki kaikkialla kamera mukana. Ainoa vika vain, että ne suunnitelmat jäi vain suunnitelmiksi ja kamerakaan ei poistunut laukun suojista ottamaan kuvia..

Niin ja tämä tarinahan siis kertoi minusta :D Ja tällä viikolla on ollut jo kaksi eri kertaa jolloin olen tuntenut itseni huonoksi bloggaajaksi. Torstaina olisi ollut Oulun kaupungin matkailun järjestämä tilaisuus jossa olisi kerrottu kesän matkailutärpeistä Oulun seudulla. Oon suunnitellut jo pidempään että menen sinne ja sitten sen jälkeen kertoilen mitä Oulussa voi kesällä tehdä. No, enpäs sit mennytkään ja nyt pitää sitten kertoilla Oulun kesästä omin sanoin ja toivoa että edes osa tiedoista pitää paikkansa ;D

Eilen sitten taas olisi ollut kaupunginteatterilla Maakuntafestarit, jonka tarkoituksena oli esitellä maaseutua kaupunkilaisille. Tarkoitus oli sielläkin käydä, mutta laiskuuteni takia en sitten tullut käyneeksi. Kaupungilla kuitenkin tuli käytyä ja kamerakin oli laukussa mukana, mutta.. eipä tullu otettua kameraa kertaakaan esille.

Koetan kuitenkin Oulun kesästä kertoa jotakin ennen kuin kesä on ohi ja kuviakin koitan jossain vaihessa ottaa :)

2 kommenttia:

  1. Miksen ole kullutkaan kummastakaan noista tapahtumista? Olis ollut kyllä kiva saada vinkkiä ennen lomaa johonkin mahdolliseen uuteen tekemiseen tässä lähi ympäristössä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki kuulin noista ihan vaan sattumalta ja tosta Oulun matkailujutut tapahtumasta näin mainoksen Forumissa. Aika huonosti siis mun mielestä ainakin mainostettu. Koitan kuitenki tässä ennen juhannusta kirjottaa Oulun kesästä ja mitä täällä voi tehdä, niin josko saisit siitä ideoita :)

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.