6. kesäkuuta 2012

IKEA haaveita

Meidän on Jaken kanssa pitänyt jo pitkän aikaa käydä reissu Haaparannan IKEAssa, mutta se on vain jäänyt. Pääsyynä on se, että meidän autossa ei ole tarpeeksi tilaa tuoda isompia paketteja. Pitäisi siis saada jostakin lainaan pakua tai vähänkään isompaa farmaria josta saa takapenkit kaadettua kumoon.

Mitä ihmettä me olemme sieltä sitten ostamassa? Korkeita dvd-/cd-hyllyjä! Kasattuna niiden korkeus on 202cm mutta paketti on 212cm. Tuossa alla olevassa kuvassa näkyykin sitten se, miten ollaan suunniteltu ne laittaa. Tuo matalaosa meillä on ollut jo reilun vuoden käytössä ja siitä kuva täällä.

Hyllykkö suunniteltu Billy/Benno-suunnitteluohjelmalla
ja sen jälkeen muokattu Photarilla taulu mukaan

Koska pelkkien hyllyjen (ja mahd. taulun) lisäksi matkaa ei viitsi tehdä, niin tietenkin jotain muutakin täytyy lähteä mukaan. Meillä on tällä hetkellä käytössä Kultakeramiikan sininen astiasto, mutta kumpikaan ei oikein siitä tykkää ja onkin ollut puhe, että hankitaan joku mukavampi astiasto. Katselinkin sitten IKEAn sivuilta ja eniten kiinnostusta nostatti Dinera-sarja. Astiasto johon kuuluu 6 matalaa ja 6 syvää lautasta sekä leipälautaset. Lisäksi kahviastiasto (6 kuppia ja lautasta). Toki olisi kiva myös saada tuollainen suorakulmainen lautanen tarjottavia varten, ehkä jopa kaksikin, sekä muutama kappale kulhoja. Juomalasejakaan meillä ei ole ja nuo GODIS-lasit olisivat kivat.


Ehkä me vielä joku päivä sinne IKEAan päästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.