25. kesäkuuta 2012

Tervainen ja märkä juhannus

Perjantaina, eli aattona, lähdettiin ajelulle ja päädyttiin yhdelle Oulun uimarannoista, Valkiaisjärvelle. Olin rohkea ja uskaltauduin kahlailemaan veteen ja todistetta löytyy tuosta alta. Lauantaina sitten mentiin uudestaan ja sillä kertaa oli mukana myös uimavehkeet ja näin ollen pääsin eroon talviturkista. Siitä ei tosin ole kuvaa todisteena, mutta paikalla oli monia muitakin uimareita, joten he ovat todistajia! :D


Lauantaina ennen uintireissua käytiin Turkansaaressa katsomassa perjantaina sytytettyä tervahautaa ja tässä hieman kuvia sieltä :)


Tervahauta ja haudanhoitaja

Jossain vaiheessa tuonne astiaan sitä tervaa alkaa tulemaan

Näin tervahauta toimii
Kaunis, romanttinen puukirkko

Sää oli kyllä mitä mahtavin koko juhannuksen ajan. Ainoa mikä haittasi Turkansaaressa niin itikat! Onneksi oli Offia ja tervahaudan äärellä sai hetken olla rauhassa kaikilta öttömönkiäisiltä kun seisoi sopivassa kohdassa minne tuli savua :)

1 kommentti:

  1. Ihanan värikkäitä kuvia. <3 Ja tuo Jaken synttärikakkukin olis maistunut varmana mullekkin. Miksei omat synttärini voi olla pian? Haluuuuun täytekakkua. Tai mielummin jotain browniesseja mutta koossa kakku!

    VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.