28. heinäkuuta 2012

Ihana kesäpäivä

Sää on hemmotellut meitä vihdoinkin jo pari päivää ja saman menon pitäisi ilmeisesti vielä jatkua ensi viikollakin. Sadekuuroja saattaa olla, mutta muuten lämmintä ja kesäistä. Saisi kyllä luvan ollakin, sillä ensi viikko enää aikaa mulla nauttia kesästä ennen töiden alkua.

Tänään kuitenkin lähdettiin käymään hyvän sään kunniaksi kahvilla Koivurannan kahvilassa. Sijaitsee mahtavalla paikalla Oulujoen varrella Värtössä, noin 3 kilometrin päässä keskustasta. Kahvilan piha oli täynnä ihmisiä, joten en viitsinyt siitä ottaa kuvia, joten kyltti ja kahvilan rakennus takaa kuvattuna saavat riittää :)


Pitihän sitä sitten myös ympäristöstäkin ottaa kuvia.


Ja päivän asua..

Topit: H&M
Legginsit: Prisma
Sandaalit: H&M
Laukku: Citymarket
Kello: Fore /Kultajousi
Aurinkolasit: Nissen

Kun sitten tuolta reissulta kotiuduttiin, niin majotuin parvekkeelle pariksi tunniksi lukemaan kirjaa. Ja nautin myös välillä Qstockistakin :D Tuulen mukana äänet kantautu aikasta hyvin. Onneksi ei kuitenkaan Jukka Poikaa tarvinnut kuulla ja harmi kun eilen ei tuullut sopivasti että olisi kuullut Apocalypticaa..

Mitenkäs teidän lauantai on sujunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.