27. heinäkuuta 2012

Synttäripäivää

Lähettiin kaupungille iltapäivällä kun Jake pääsi töistä. Käytiin muutamissa kaupoissa ettimässä Jakelle uusia sukkia ja Anttilassa olikin sitten hyvä mun ottaa itestä kuva, peilin kautta. Värit aika hyvin vääristynyt, mutta mulla siis päällä pinkki pitkä t-paita (H&M), valkoset legginsit (House/Prisma) ja sandaletit Kenkämeklarista.

Anttilan miesten osaston peilin hyväksikäyttöä :D

Kun oltiin saatu sukat ostettua Jakelle, lähdettiin metsästämään mun synttärilahjaa eli rannekelloa. Löydettiin se Kultajousesta. Siellä oli kivasti vielä 50% alennukset, niin jo akuhinnaltaan edullinen kello tuli vielä edullisemmaksi.

Rannekello ja minin näppistä

Ja sitten olikin vuorossa ruokailua. Käytiin Garam masalassa nauttimassa intialaista ruokaa. Ja jälleen kerran saatiin loistavaa ruokaa maha täyteen ja palvelukin mainiota. Ehdottomasti paras intialainen Oulussa!

Reshmi Chicken Tandoori

Jaken annos, Hariyalli Chicken Tikka

Riissiä ja ruokajuomana sweet lassi

Nan-leipää

Toki olen saanut myös lahjan mun vanhemmilta ja se lahja kyllä kattaa myös tulevatkin synttärit ja monet joulut. Siitä lisää myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.