26. heinäkuuta 2012

Kaikki maailman rahat

Tämäkään haaste ei minulle koskaan eksynyt, mutta katson oikeudekseni silti vastata siihen varsinkin kun tämä haaste taitaa olla jo viime talven lumia.. ;D

"Kerro (ilman materiasyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."


1. Omakotitalo, 3mh+oh+k+khh+sauna olisi aika hyvä ja neliöitä noin 100. Esimerkiksi tuo pohja mikä kuvassakin. JT-talon Kimmel 103 on malli nimeltänsä.

2. Certinan rannekello. En ole pitänyt rannekelloa reiluun 10 vuoteen, mutta olen viime aikoina alkanut miettimään sellaisen hankintaa. Certinan rannekellot ovat kuitenkin sen verran hinnakkaita, että sellaista en ihan heti tule ostamaan.

3. Nikon D3200 -järjestelmäkamera. Vaikka nykyinenkin kamera, Canon Powershot SX120 IS, on mielestäni erittäin hyvä kamera, niin silti unelmoin tuollaisesta ihanasta järjestelmäkamerasta. Ei tosin ole ammattilaismalli, mutta ei kait nyt tällainen harrastelija sellaista tarvitsekaan.

4. Arne Jacobsenin suunnittelema munatuoli. Ei välttämättä kuitenkaan mustaa nahkaa kuten kuvassa, vaan voisi olla myös esim. punainen ja kangasta. Siihen olisi hyvä käpertyä lukemaan kirjoja ja miksei myös katsomaan elokuvia.

5. Maine Coon. Niin kauan ku muistan, niin metsäkissat on ollu mun suosikkeja. Metsäkissoista taas Maine Coon on se mun ehdoton suosikki, vaikka ei niissä muissakaan mitään vikaa ole.


Ketään en jaksa nyt haastaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.