2. elokuuta 2012

Kengät sanoo kop, kop, kop!

Tiistaina palkkapäivän kunniaksi kävin kaupungilla. Tarkoituksenani oli vain käydä kampaamossa hyvästelemässä kuivat latvat ja sitten käydä vain katselemassa kaupoissa. Noh, kyllähän sitä tietää mitä tapahtuu kun menee VAIN katselemaan. Köyhdyin sitten muutaman kympin kun tuli ostettua kengät.


Ostin Tamarisin avokkaat. Aitoa nahkaa, juuri sopiva korko, mahtavan tuntuiset jalassa. Eikä hintakaan nyt ollut kovin päätä huimaava, 60 euroa. Yleensä kun tuohon hintaan saa keinonahkaisia ja nuo kengät kuitenkin aitoa nahkaa. Lisäksi niissä on myös anti-shock ominaisuus, joten korot ovat normaalia kestävämmät, mikä on ihan hyvä asia.

Näitä kenkiä tulen sitten käyttämään kaikissa tilaisuuksissa missä ei voi resusilla balleriinoilla/halpis-crocseilla olla :D

4 kommenttia:

 1. Näyttävät mukavilta ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivilta :). Kaikilla naisilla pitäisi olla yhdet istuvat klassiset mustat nahka-avokkaat, joilla pystyy vielä kävelemäänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vaan toivoa että niitä sopivia tilanteita tulee paljon, että en ihan "turhaan" noita ostanut :D Ja kyseessä siis ihan ekat avokkaat mitkä omistan, mutta parempi kai myöhään ku ei milloinkaan tässäkin tapauksessa.

   Poista
 2. Mistä kaupasta löysit nuo?
  Kauniit ovat!

  VastaaPoista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.