4. elokuuta 2012

Kirppistä ja burgeria

Tänään oli Oulun bloggareiden kirppis ja käytiin Jaken kanssa katsastamassa tarjonta. Kivoja vaatteita, kenkiä, muuta tavaraa, mutta ainoa asia mikä mun mukaan lähti oli Step by Step-blogin Tiinan pöydästä 28 päivää myöhemmin -dvd. Maksoi hurjat 2 euroa ja mulla olikin sopivasti sen verran rahaa lompakossa niin sai maksettua tasarahalla. Vähän aikaa Tiinan kanssa siinä juttelinkin ja kauppa oli kuulemma käynyt ihan hyvin ja ihmiset oli osannu tulla paikalle..Toisaalta olihan Facebookissa sinne ilmoittautunut melkein 300 henkilöä ja tänään oli ainakin Kalevan nettisivuilla juttua, että en ihmettele.

Muuta mitä tehtiin, niin ennen kirppikselle menoa käytiin aamukaffit juomassa Kofeiinikomppaniassa ja kauppahallista ostamassa Italian herkkuja, eli salamia. Noms! Ja jotta ei ihan heti tarvitisi kotona alkaa tekemään ruokaa, niin käytiin myös syömässä Oulun, ellei jopa koko Suomen, parhaassa burgeribaarissa eli Kauppuri 5:ssä.

Mie otin tapani mukaan Heinäpään Teurastajan, ranut ja valkosipulimajon ja juomaksi kokiksen ja Jake otti tällä kertaa Chili Originalen, ranut valkosipulimajolla sekä BBQ-wingsit pääkallosoossilla ja juomaksi myös kokiksen.

Heinäpään Teurastaja // Salaattipedillä pihvi, pekonia, paahtopaistia,
oluessa haudutettua possunniskaa, cheddaria ja bbq-soossia

Chili Originale -burgeri ja ranut+valkosipulimajo

BBQ-Wingsit pääkallosoossilla sekä ranut+valkosipulimajo

Ei kyllä tarvinnut lähteä nälkäisenä pois. Vaikka ruokailusta alkaa olemaan jo se 2 tuntia, niin ei vieläkään tee mieli syödä mitään.

Nyt loppupäivän olen ajatellut katsoa Smallvilleä samalla kun Jake pelaa tietokoneella Fallouttia. Myöhemmin illalla voisi ehkä katsoa tuon 28 päivää myöhemmin..

2 kommenttia:

  1. Oi hitto, nyt alko haluttaan kauppurin burgeria tai vaikka tuo heinäpään teurastaja... Tekis kyllä niin hyvää näin "dagen efter"-päivänä ;D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta ko kohti Kauppuria vaan ja samalla toivoa, että siellä on tilaa syödä :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.