10. marraskuuta 2012

Mirror, mirror on the wall..

Tänään on ollut kiva päivä. Herättiin Jaken kanssa jo yhdeksän aikaan ja katseltiin pari jaksoa Australian Mastercheffia. Yhentoista aikaan lähdettiin sitten kiertelemään kauppoja ja ei pidetty mitään kiirettä.

Eniten aikaa meillä meni Kodin1 ja sieltä meidän mukaan lähti mm. peili! Meidän on pitäny ostaa peili tuohon eteiseen siitä asti kun tähän asuntoon muutettiin, eli melkein vuoden ajan. Nyt sitten vihdoin ja viimein löytyi hyvä peili ja vielä ihmeen halpa! Siitä onkin nyt hyvä peilailla itteä aamusin ennen ku lähtee julkisille paikoille. Käytiin myös Eurokankaassa ostamassa kangasta. Mutta enpä kerro vielä mihin se kangas tulee. Ehkä huomenna voin jo kertoa ;D Shoppailukierroksen jälkeen suunnattiin syömään Garam Masalaan ja jälleen kerran sieltä sai loistavaa ruokaa ja palvelua.

Nyt sitten loppuilta meneekin siinä, että Jake pelaa Assassin's Creed III ja minä seuraan sivusta ja koitan bongailla jotain spesiaalia mitä Jake ei välttämättä oo huomannu.

2 kommenttia:

 1. No minuu kiinnostaa nyt kanssa tuo Garam Masala. Tampereen ehdottomasti paras (Intialainen) on Nanda Devi. Sun pitää testaa se jos joskus tänne tulet. :=) Ja mun pitää testata se Garam Masala. Ens kuussa oon tulossa sinne päin taas käväseen että ehkä silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä testaamassa toi Garam Masala. Oulussahan on neljä intialaista ja ainaki mun mielestä GM on se paras.

   Tampereella ois kyl kiva käydä pitkästä aikaa, viimeks 2008 kesällä käynny. Nyt vaa ei oo oikee enää mitää ns. sukulaisvelvotteita siellä käydä kun täti muuttanu miehensä kanssa just Ouluun. Mutta ehkä niitä tosi hyviä syitä eksyä Tampereelle jossain vaiheessa tulee.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.