11. marraskuuta 2012

DIY: Suojapussi läppärille

Siitä asti kun hankin tän mun miniläppärin jolla näpyttelen kaikkien iloksi/kauhuksi tekstejä tänne, niin olen etsinyt sopivaa suojapussukkaa jos vaikka jostain syystä tarttee kuljettaa miniä mukana. No, en ole löytänyt mitään kivaa vaikka olen kaikki ebayt ja amazonitkin käyny läpi. Jos omistaisin jonku i-alkusen laitteen, niin sitten kyllä löytyis kaikkea kivaa.

Kyllästyin etsintään ja päätin että teenpä sitten ihan ite niin saa sellasen kun haluaa. Eilen sitten kävin ostamassa kangasta ja tänään kävin äitin ompelukonetta lainaamassa. Tässä lopputulos.
Ihan täysin valmis tuo ei ole, mutta ei siitä toisaalta puutu enää kuin tarranauha millä saa suljettua ton. Ja tonne sopii hyvin niin mini kuin laturikin.

Tossa on siis päälykängas puuvillaa ja pehmukkeena mustaa fleece-kangasta. Kankaat makso yhteensä vajaa 10 euroa ja molempia jäi vielä ylikin. Pitäs keksiä mitä niistä tekis. Ehkä puhelimelle oma suojapussi..?


Ja tulikin tänään mieleen yksi hyvä joululahja. Ompelukone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.