6. joulukuuta 2012

Back to nomnom..

Palataanpa taas siihen kivaan ruokahaasteeseen jonka aloitin, mutta joka jäi kesken. Ja jos vaikka nyt kertois useamman päivän edestä herkkujuttuja.

Jälkiruuista mun lemppari on ehdottomasti suklaasta tehdyt jutut. Suklaakakku, suklaajäätelö, suklaakonvehti, .. you name it :D Sitten kun siihen vielä lisää kahvia kupillisen, niin ♥


Resepteistä mulle rakkain on varmaankin muffiniresepti :D Muffineita on niin mukava tehdä ja melkeen jopa muistan sen reseptinkin ulkoota. Pitäiskin keksiä joku jouluinen muunnos reseptistä, niin voisi vaikka jouluna tehdä sellaisia joulutorttujen tilalta.


En oikein osaa sanoa, että pidänkö enemmän leipomisesta vai kokkaamisesta. Molemmat on mukavia juttuja. Kokkauksessa toki pääsee enemmän vaikuttamaan lopputulokseen ja helpomi improvisoida kuin leipoessa. Mutta jos nyt toinen täytyy valita, niin leipominen.


Kotiruoista mun suosikki on makaronilaatikko erilaisin muunnoksin. Makaronin ja jauhelihan lisäksi siitä löytyy miloin pekonia, milloin kinkkua, paprikaa, tomaattia, juustoraastetta, kermaa, sulatejuustoa, ... Variaatioita on monia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.