26. joulukuuta 2012

Joulu 2012


Jouluaattona herättiin joskus 10 aikaan ja aukaistiin ensimmäiset lahjat siinä, eli ne mitkä oltiin toisillemme ostettu. Sain Jakelta ihanan lämpöisen kylpytakin, pörrösukat, Riikka Pulkkisen Totta -kirjan sekä Naapurini Yamadat -elokuvan. Minä taas annoin Jakelle Iain M. Banksin The Hydrogen Sonata -kirjan sekä Oriflamen lahjapaketin jossa oli deodorantti, suihkusaippua ja jalkadeodorantti. Aukaistiin myös Jaken äitiltä saatu lahja, josta paljastui karkkia sekä kahta erilaista teetä, venäläistä ja jotain reilun kaupan mustaa teetä.


Aamupalakin syötiin ja sen jälkeen laitettiin kinkku uuniin. Oli vain jotain 4-kiloinen kinkku, niin aateltiin että ihan sama se paistaa vasta aattona kun ei siinä kauaa mene. Sitten olikin jo aika asettua telkkarin ääreen katsomaan Lumiukko-animaatio. ♥ Ja sen jälkeen sitten aukaistiinkin loput lahjat, eli ne mitä saatiin mun vanhemmilta ja siskolta.


Tässäpä lahjalistausta kokonaisuudessaan.

Yhteiset lahjat:
☆ Party Liten Jääkarhun pennut tuikkualusta ja tuoksutuikkuja
☆ Cupido maljakko
☆ Teetä
☆ Suklaata
☆ Joululiina
☆ Kynttilä
☆ Aino Aalto juomalasit

Jaken lahjat:
☆ Kylpypyyhe
☆ Iain M. Banks: Hydrogen Sonata
☆ Alastair Reynolds: Blue Remembered Earth
☆ Oriflame lahjapaketti

Minun lahjat:
☆ Kylpypyyhe
☆ Narnian Tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin
☆ Naapurini Yamadat
☆ Riikka Pulkkinen: Totta
☆ Suomalaisen kirjakaupan lahjakortti
☆ Kylpytakki
☆ Pörrösukat
☆ Oloasu
☆ Olosukat
☆ Muumimuki, Talvimetsä

Tuo joulutähti on viime vuonna saatu, edelleen hengissä tosin ei tänä vuonna kukkinut lainkaan.


Joskus yhden aikaan alettiin valmistelemaan sitten ruokaä, jotta päästäisiin syömään jossakin vaiheessa. Meillä oli jouluruokana perunoita, kylmäsavulohta, porkkana- ja lanttulaatikoita, rosollia, silliä, punasipulihilloketta, herneitä ja toki sitä kinkkuakin. Ruokajuomaksi oli punkkua ja kotikaljaa.Oiskohan kello ollut jotain kolmen pintaan kun sitten lopulta päästiin syömään ja tuli kyllä sitten syötyäkin ihan kunnolla. Ei jääny nälkä kyllä ollenkaan.

Loppupäivä menikin sitten sohvalla ja katottiin mm. tuo Naapurini Yamadat joka oli ihan huippu :D Tuli katsottua myös toki muutakin ohjelmaa, mm. Ghost Adventuresin 7. kauden jaksoja mitä ei oltu vielä nähty.

Eilen sitten käytiin hautausmaalla viemässä kynttilät mun isovanhempien haudoille ja lisäksi mun tädin miehen vanhempien haudalle ja mun isotädin miehen haudalle. Ja loppupäivä menikin sitten laiskotellessa ja alotettiin Breaking Bad-sarjan katsominen ihan alusta.

Tänään sitten tarjottiin tapaninpäiväkaffit mun vanhemmille ja tädille ja hänen miehelleen. Ja nyt Jake on tekemässä meille ruoaksi poronkäristystä ja perunamuussia. Noms! Kunhan ollaan syöty, niin varmaankin katsotaan taas Breaking Badia lisää. Tai jotain muuta.

Loppuviikoksi meillä on suunnitelmissa mm. leffassa käyntiä ja kaupungilla ruokailua. En vielä tiedä mitä muuta sitä keksisi. Meillä molemmilla siis tää viikko vapaata töistä ja mulla jatkuu vapaat vielä ens viikollakin silleen, että vasta keskiviikkona töihin.. Jotain hyötyä siis niistä ylityötunneista mitä tuli tehtyä lokakuussa Yrittäjäpäivien aikaan :D

2 kommenttia:

 1. Jos kaipaat loppuviikoksi vielä lisää leffapainotteista ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee muotibloggari, poliitikko-rokkari ja merimies, jotka kirjoittavat blogiaan kukin omalla tyylillään. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen mielellään. :)

  Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Voisinkin ihan mielenkiinnosta tuon katsoa :)

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.