27. tammikuuta 2013

With Canon you can..

Nyt se on täällä. Nimittäin uusi ihana kamera. ♥

Canon IXUS 125 HS
Oon jo tosiaan pidemmän aikaa halunnut uutta digikameraa, varsinkin kun kännykän kamera ei ole mikään maailman paras ja tuo melkein 3 vuotta sitten ostettu kamera on ihan älytön patterisyöppö ja ihan liian iso mun makuun koko ajan mukana kuljetettavaksi. Parin viikon ajan olenkin nyt sitten melkein päivittäin katsellut erinäisiä kameroita ja miettinyt minkä ostaisi. Vaihtoehtojahan oli mm. Nikonin, Canonin ja Sonyn pokkarit. Lopulta sitten päädyin valitsemaan Canonin, mutta sekin jätti aika monta kameraa mistä valita. Niistäkin sitten aloin karsimaan ja lopulta oli enää jäljellä kaksi vaihtoehtoa, PowerShot A3400 IS ja IXUS 125 HS.

Tänään sitten lähdettiin käymään Verkkokaupassa ja sielläkin vielä mietiskelin että kumman ottaisin, että kumpi olisi se parempi. Lopulta sitten päädyin IXUSiin, sillä IXUSissa on jonkin verran paremmat ominaisuudet. Esimerkiksi IXUSilla voi ottaa Full-HD videokuvaa, kun PowerShotilla jäi vain 720p. Ja muutenkin IXUSissa jotain parempia ominaisuuksia. Ja IXUSin sai pinkkinä :D

Nyt on sitten kameran akku latautumassa ja 8 giganen muistikortti odottamassa, että pääsee tallentelemaan kuvia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.