5. helmikuuta 2013

T niin kuin työtön

Tänään oli viimeinen työpäivä Konffassa. Puoli vuotta siellä aikaani vietin ja siihen aikaan sisältyy kaikkia kivoja asioita. Toki oli niitä huonojakin asioita, mutta ei niitä jaksa muistella :D

Työpisteeni :)

Syksy oli tosi kiireistä aikaa tapahtumien osalta. Heti elokuussa oli kaksi suurta tapahtumaa, toinen Oulussa ja toinen Turussa. Lokakuussa olleet Valtakunnalliset yrittäjäpäivät työllisti koko syyskuun ja lokakuun alun. Samaan aikaan myös järjesteltiin Kaleva-konsernin uuden painotalon avajaisia joka oli marraskuun alussa. Marraskuun puolessa välissä oli Joensuun reissu LUOTU-päivien merkeissä ja SystemaExpo seuraavalla viikolla Oulussa. Ja joulukuussa sitten kaivosalan ihmiset kokoontui Oulun yliopistolle SUSMP'12-kongressiin. Syksyn aikana myös lanseerattiin uusi ohjelmapalvelu, Murhamysteeri! Niin ja olihan marraskuun lopussa myös Oulun yliopistolla yksi päivän mittanen tapahtuma, jossa kerrottiin Oulusta kongressien ja suurkokousten pitopaikkana.

Näkymä työpisteeltä Oulun kaupungintalolle. Tulee ikävä tätä näkymää.

Näiden asiakastilaisuuksien lisäksi meillä oli myös omiakin tapahtumia. Yhteisiä lounashetkiä joko niin että käytiin muualla syömässä tai toimistolla nyyttärimeiningillä, pikkujoulut 60's teemalla, tutustuminen Limingan tapahtumapaikkatarjontaan (tästä tulossa postaus myöhemmin), juhlittiin synttäreitä, jne.

Raclettea lounaaksi, noms!

Viimeisen puolen vuoden aikana sain tutustua ihaniin tyyppeihin, opin uusia juttuja niin itestäni kuin muutenkin, koin kivoja asioita ja sain tärkeää työkokemusta ja aiheen päivittää ansioluetteloni.


Kiitos ihanat Konffalaiset! Mä tiedän että te kuitenki luette tämän :D

2 kommenttia:

  1. Kappas teikäkin. Mullakin alkaa nyt kohta Oikeasti työttömän arki.. :D Tosin ei haittaa koska hommaa riittää muutenkin vaikka muille jakaa (mutten jaa). Eiköhän sulle kohta jotian uutta mukavaa hommaa löydy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löytyis :) Työkkärissä ainakin ovat aktiivisia sen suhteen. Kun siellä eilen kävin niin sain jo käskyn soittaa kahteen eri paikkaan missä ois tarjolla duunia :D Tänään sitten soitinkin molempiin, mutta toisesta ei vastattu ja toisesta aiottiin soittaa takasipäi kunhan kerkee. Mutta ei sillä työpaikalla sinänsä niin kiire ole kun kuiteski Kelasta saapi rahaa kunhan muistaa työkkärin kanssa olla hyvissä väleissä.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.