28. maaliskuuta 2013

*kopkop*

-Kuka siellä?
-Heikentynyt.
-Kuka Heikentynyt?
-Heikentynyt vastustuskyky.

Flunssa sitten päätti iskeä. Alkoi jo eilen huonolla ololla ja tänään sitten olenkin koko aamun aivastellu ja niistäny nenää.

Eilen tuo huono olo iski jo iltapäivästä niin en päässyt zumbaan. En halunnut ottaa riskiä että zumbassa tulisi vielä huonompi olo. Ja tänään sitten jäi väliin cycling ja bodypump. Noh, toivottavasti taas ensi viikolla pääsisi ryhmiksiin ja onhan mulla sitten viikon päästä lauantaina se eka PT, niin sen jälkeen uskaltaa myös kuntosalinkin ottaa mukaan ohjelmaan.

Pitää myös toivoa, että tää flunssa ei pahene tästä kovinkaan paljoa, koska tänä viikonloppuna olisi tiedossa pikavisiitti Pihtiputaalle. Miika täyttää 6 (vastahan se eilen synty!), eli hänen synttäreitä mennään juhlimaan. Ihanaa kun näkee pitkästä aikaa Miikaa ja Jenniä ♥ Ja toki se on kiva myös niitä aikusiakin siellä nähdä :D

Mutta nyt mie käyn sohvalle loikoilemaan ja alan katselemaan ohjelmia.

Eikös olekin söpö tipu? Piirsin sen ihan ite :D

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti paranet pian! Tympeää sairastua, varsinkin kun on treenin makuun päässy :/.

  Mukavaa pääsiäistä sinnekin flunssasta huolimatta!! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan paranen, tein nimittäin jo ens viikolle hurjat treenisuunnitelmat ja toivon että ne toteutuiskin :D

   Mukavaa pääsiäistä! ^^

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.