29. maaliskuuta 2013

Uudistusta

Uudistin hieman blogini ulkoasua. Musta-valkoisuus alkoi jo kyllästyttämään, niin toin hieman väriä uudella bannerilla ja muutamalla muulla elementillä.

Tuo bannerissa oleva kuva on alunperin Kurt Halseyn piirtämä lyijykynäpiirros ja löysin sen täältä. Mietin aluksi, että olisin pitänyt sen alkuperäisen värisenä, mutta koska tosiaan halusin väriä tähän blogiin, niin muokkasin sitä hieman. Ja muokkaus oli siis se, että ääriviivat aivat uuden värin päällensä ja sen lisäksi vielä hieman lisäsin varjostusta. Ja poistin myös kuvassa olevan tekstin.

Fontin löysin Googlen webfontseista ja on nimeltänsä Love Ya Like A Sister. Tykkään tosi paljon tuosta Googlen fonttisivustosta, sieltä löytää kaikkia kivoja fontteja ilmatteeksi käyttöön.

Jotain pieniä muutoksia varmaan tulee tehtyä vielä tähän leiskaan, mutta niistä tuskin tulen erikseen mainitsemaan.


Mitäs pidätte tästä uudesta ilmeestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.