27. maaliskuuta 2013

Let's keep 'em happy!

Ajattelin vähän kertoilla siitä, että miten pidän kasvoni, vartaloni ja hiukseni hyvällä tuulella.


Olenkin kirjoitellut jo aiemmin täällä noista Natural Coden tuotteista ja ne kyllä pysyy edelleenkin mun suosikkeina. Aloitan päiväni tosiaan ensin pesemällä kasvoni Clean it up-geelillä ja sen jälkeen Stay in control-kasvovettä kasvoille ja lopuksi Glow without shine-kasvovoide antamaan kosteutta. Iltasin sitten taas pesen kasvot taas tuolla geelipesulla ja sen jälkeen kasvovoide naamaan. Dig Deeper-kasvojenkuorintaa käytän pari kertaa viikossa. Pitäiskin ostaa sitä lisää kun pääsi loppumaan viime viikonloppuna. Sitten vielä pyrin kerran viikossa, yleensä lauantaina saunan jälkeen, hemmottelemaan kasvojani tuolla Lumenen virkistävällä naamiolla. Tuo naamio on ihan ♥


Hiukset pesen kosteuttavalla shampoolla ja hoitoaineella ja tällä hetkellä mulla on käytössä tuo Four Reasonsin kosteuttava duo. Ja vartalon pesuun käytän joko Doven saippuaa tai sitten Lumenen 2 in 1 Suihkugeeli & Kuorintaa. Tuo 2 in 1 on kans ♥ Jo pelkästään sen tuoksu on niin ihana että tekis mieli maistaa maistuuko se yhtä hyvältä :D

Lisäksi sitten suihkun jälkeen vielä käytän Buzzador-kampanjasta saatua Doven vartalovoidetta. Oon edelleenkin erittäin tyytyväinen siihen vartalovoiteeseen. Imeytyy ihanan nopeasti ja jättää iholle mukavan tunteen. Ja mikä parasta, se on hajuton. Suosittelen kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.