16. maaliskuuta 2013

Suunnittelua

Vaikka mun 30-vee synttäreihin on vielä reilu 4kk aikaa, niin oon silti jo alkanut suunnittelemaan, että mitä silloin keksisi.

Oon vähän kahen vaiheilla. Toisaalta tekisi mieli lähteä karkuun, toisaalta sitten taas olisi kiva järjestää ihan pikkuiset juhlat. Kerrankos sitä 30 täyttää :P

Kuva: I can has cheezburger

Jos järjestäisin juhlat, niin ne todellakin olisi suhteellisen pienet. Lähisuku ja lähimmät kaverit sais kutsun ja tarjolla olisi kakkukahvit, tyyliin täykkäri, voileipäkakku (Jaken toiveesta) ja sitten jotain muuta herkkuja.

Karkuun taas jos lähtisin, niin silloin haluaisin lähteä ihan kokonaan Suomen ulkopuolelle. Joku kaupunkiloma ois kiva. Praha, Tallinna, Riika, Tukholma, Lontoo, .. Joku minne sais halvat lennot ja ei silti tarttis lentokentillä majailla tuntikausia vaihtolentoja odotellen. Toki Jake pitäis kans saada tuohon suostuteltua ja toki jostain se rahakin sitä matkustamista varten.

No, onneksi tässä on vielä tosiaan tuo reilu 4kk aikaa ennen kuin synttärit on, että eiköhän sitä jotain keksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.