18. huhtikuuta 2013

Varokaa zombeja ja juoskaa!

Ihanainen Marianne kertoili joskus viime syksynä, jos en ihan väärin muista, treenaavansa juoksemalla zombeja pakoon. Koska olen hulluna zombeihin, niin pakkohan mun oli kans tutustua samaan treenaustapaan ja niinpä tutustutin itseni ja puhelimeni sellaiseen sovellukseen kuin Zombies, run!

Kyseessä on siis Six to Start'in tuottama peli älypuhelimille. (Windows Phonelle ei tosin ole enää tukea, mutta tietojeni mukaan se on vielä myynnissä WP:lle. Kokeiluversiokin on olemassa, mutta siinä ei pääse kovinkaan paljoa kokeilemaan.) Pelin alussa on zombieapocalypse ja vain pieni määrä ihmisiä selvinnyt. Pelissä pelaaja on nimeltään Runner 5 ja tarkoituksena on juosta ympäri tukikohtaa ja etsiä selvinneitä eloojääneitä ja tavaroita. Pelin edetessä myös tukikohtaa pääsee kehittämään löytämien tavaroiden avulla. Pelaamista/juoksemista varten tarvitaan puhelimen lisäksi myös kuulokkeet, sillä juostessa zombeja pakoon, kuulee erilaisia radiolähetyksiä jotka ovat enemmän tai vähemmän oleellisia tarinan kannalta. Radiolähetysten välissä on taukoja ja onkin mahdollista asettaa peli soittamaan näiden taukojen välillä musiikkia mitä puhelimesta löytyy.

Hyvä puoli tuossa pelissä on, että siinä ei ole kuitenkaan pakko juosta. Voi kävellä, tehdä kuntosalilla punnerruksia, .. tai vaikka istua paikallaan ja silti löytää tavaroita ja selvinneitä. Peli on kuitenkin tarkoitettu ensi sijaisesti kävelemiseen/juoksemiseen.

Mie oon ottanut tuon nyt kunnolla käyttöön kun salilla käyn. Se tuo jotenkin eri tavalla motivaatiota siihen liikkumiseen, varsinkin juoksumatolla. Helposti tulee lisättyä nopeutta kun joku huutaa korvaan että zombeja lähellä, sun on juostava nyt! :D

Voin kyllä erittän lämpimästi suositella tätä kaikille jotka vähänkään zombeista tykkää ja haluaa vähän erilaista inspistä treenaamiseen. Pelistä on ilmestynyt jo muuten jatko-osakin, jota tämä tyttö ei tosin pääse testaamaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.