13. huhtikuuta 2013

Hulluttelua

Tällä kertaa Stockmmannin Hullut päivät sai mut liikkeelle vasta perjantaina. Aluksi kun Hullareiden kuvastoa selailin, niin en löytänyt mitään minkä takia olisi ollut aihetta suunnata hulluttelemmaan. Päätin kuitenkin vielä uudestaan katsoa kuvaston tarkemmin läpi ja onneksi katsoinkin.


Lord of the Rings Te Motion Picture Trilogy Extended Edition tarjouksessa! Oon siis halunnut tuon kokoelman itselleni siitä asti kun se ilmestyi, mutta en ole sitä raaskinut ostaa kun hintaa ollut kuitenkin se 80-90 euroa. Nyt sitten kun hinta olikin enää puolet tuosta, niin pakkohan se oli suunnata Hullareille. Olinkin perjantaina sitten jo ennen kasia jonottamassa Stokkan ovien takana ja kun ovet aukeni kasilta, ryntäsin heti rullaportaisiin ja kolmanteen kerrokseen ja bongasinkin heti tuon boksin. Boksi käteen ja kassalle. Kuitissa kellonaika 8:02. Katsokaa vaikka todistusaineistoa :D


Kun olin saanut tärkeimmän ostoksen tehtyä, niin kiertelin sen jälkeen muutkin alueet ja aikaa siinä meni parisen tuntia. Oli kivaa kun sai ihan rauhassa kierrellä kun ei ollut minnekään kiirettä. Herkun puoli oli ainoa missä en käynyt ja tuskin menetinkään mitään. Mutta rahaa kyllä menetin sitten kempparipuolella.


Jakelle ostin tuon Doven saippuan ja Naturellin deodorantin, itelle säästöpakkauksen lappusia ja kyllä, yhteensä 6 hammastahnatuubia :D Eipähän tartte heti ostaa lisää.


Lisäksi itelle ostin hiusjuttuja, eli Four Reasonsin shampoota ja hoitoainetta sekä Klippotekin hiuslakkaa ja kuivashampoota.


Ja pitihän se nyt ostaa karkkiakin syötäväksi samalla kun katsoo noita Lord of the Rings-leffoja :P Onneksi Hullarit on vaan kerran puolessa vuodessa niin ei tuu karkkia kovin usein ostettua. En edes muista milloin viimeksi oisin ostanu karkkia ja täytyy kyl todeta nyt että kunhan noista päässyt eroon, niin en ihan heti tule uudestaan ostamaankaan.


Tällaiset oli siis mun Hulluttelut tälle kertaa. Mites muut, Hulluttelitteko vai jätittekö väliin?

2 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä varsin maltillinen hulluttelija, voi kumpa itsekin olisin... :D
  Ja oot varmaan jo mun hulluttelu-saldoja lukenu blogista ja facesta :D.
  Vielä huominen jäljellä... Onneksi on tosiaan vaan 2 kertaa vuodessa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan mie oisin voinu hullutella enemmänkin ja ostella vaikka mitä varsinkin kemppari- ja leffajuttuja, mutta pankkitili ei siitä tykkäis :D

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.