1. toukokuuta 2013

Liikuntahaaste napattu

Edellisessä postauksessa kerroinkin miettineeni osallistumista Oulun Likkojen lenkkiin elokuussa. Tähän sain oikeastaan idean Petran blogista kun hän asetti lukijoilleen haasteen osallistua johonkin liikuntatapahtumaan.

Aloin sitten miettimään, että mitäs liikuntatapahtumia Oulussa/lähiseudulla olisi ja muistinkin, että Likkojen lenkki on taas tuloillaan. Meninkin sitten tarkistamaan päivän, että milloin se olisi ja päätin, että Likkojen lenkki on se mihin itseni haastan osallistumaan. Tässä onkin sitten hyvin aikaa treenata kunto kohdilleen kun tapahtuma on elokuussa ja nyt vasta toukokuu.

Oulun Likkojen lenkillä on kaksi eri matkavaihtoehtoa, joko noin 8 kilometrin tai noin 2,8 kilometrin matkat. Matkan voi tehdä molemmissa joko kävellen tai juosten. En oo vielä päättäny kumman matkan ja kumman etenemistyylin valitsen, mutta onneksi sitä ei vielä tarvitse tietääkään. En ole vielä myöskään ilmoittautunut, mutta juhannukseen asti aikaa että saa sen halvimman hinnan, eli 32 euroa.

Ja miten sitten aion valmistautua tähän tapahtumaan? No, salilla tietenkin otan juoksumaton ihan kunnolla hyötykäyttöön ja lisäksi pyrin käymään lenkeilläkin ja toki pyöräilykin tulee nyt kuvioihin, kunhan vain saisi laitettua pyörän ajokuntoon. Ja lenkillä kaverina toki Zombies, run! -peli tsemppaamassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.