20. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa

Kaikista kamalinta sairaana olossa oli, että ei päässyt käymään salilla tai ryhmäliikuntatunneilla. Tai no toki olisi päässyt käymään jos olisi halunnut rääkätä kehoa ja ottaa riskin sairastua vielä pahemmin, huonolla onnella jopa sydänlihastulehuksen saada. Eli vaikka pää haluskin treenaamaan, niin lepäsin ihan kunnolla.


Tänään sitten vihdoin ja viimein annoin itselleni luvan lähteä riehumaan Shape-tunnille. Shape on sellainen ryhmäliikuntatunti jota takuulla jatkan kesälläkin. Olettaen siis että Shape-tunnit jatkuu fiksulla aikataulutuksella kunhan kesäaikataulut julkaistaan. Uutta aikataulua ei ole kuitenkaan vielä julkaistu, joten jännityksellä odotan mitä ryhmäliikuntatunteja tiedossa kesällä.

Mutta tästä on hyvä jatkaa. Jos vaikka huomenna menisi salille ja keskiviikkona zumbaan ja torstaina tai perjantaina taas salille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.