14. kesäkuuta 2013

Vaatekaappi kesäkuntoon

Viime viikonloppuna kun Jakella oli pitkästä aikaa työntäyteinen päivystys, niin päätin ajankulukseni järjestellä vaatekaappini kesäkuntoon.

Kaikki vaatteet sikinsokin..

Kasat "ehkä" ja "kirppis"

Aloitin tyhjentämällä vaatekaapin sisällön sängylle ja sen jälkeen erottelin vaatteet kolmeen eri kasaan: "pidän", "ehkä" ja "kirppis". Ja tuo vaatteiden läpikäynti oli oikeasti ihan hyvä idea. Löysin vaatteita joita en muistanut omistavani ja sellaisia missä oli edelleen hintalappukin paikallaan. Oli myös toki sellaisiakin mitä muistin, mutta niitä ei vain ole tullut käytettyä yli vuoteen. Tällaiset vaatteet meni suoraan kirppiskasaan.

Tuon ehkä-kasan läpikäynti olikin sitten vaikeampi. "Tarvinks mä tätä oikeesti? Tuleeks mulla käytettyä tätä? Sopiikohan tää koskaan mun päälle?" Lopulta sain kuitenkin sen kasan katoamaan ja lopulta kirppiskasa näyttikin seuraavalta.

Kirppikselle menossa..

Ja sitten järjestelemään vaatekaappia.


Alimmaisella hyllyllä kengät, niiden yläpuolella housuja (sekä kirppiskasa muutti siihen siksi aikaa että saan ne ns. kirppiskuntoon) ja sitten alusvaatehylly.


Sitten tulee oloasut, urheiluvaatteet (osa pesussa kaappia järjestellessä/kuvia ottaessa) ja pitkähihaiset paidat. Niiden päällä t-paidat, kesämekot ja legginsit.


Ja kaksi ylintä hyllyä on varattu huppareille, parille juhlavaatteelle sekä neuleille.

Nyt on mukavaa kun on vaatekaappi siistinä. Ainakin hetken :D Mulla kun on pahana tapana myllätä vaatteet sekasin jotain tiettyä vaatetta etsiessä ja en sitten heti laita vaatteita takaisin järjestykseen.  Ehkä vois opetella tuosta tavasta pois..?

Ja huomaatteko, että mun vaatekaapissa on muutakin väriä kuin mustaa?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.