30. heinäkuuta 2013

Vielä yksi synttärilahja

Tänään sain synttärilahjan Jakelta.


Kyseessä siis Kobo touch eReader. Näitä ei saa Suomesta kovinkaan helposti/halvalla, joten Jake tilasi tämän ja omansa Saksan Amazonista viime viikon alussa ja tänään sitten ovikello soi ja postimies seisoi oven takana paketin kanssa :)

Joku aika sitten kirosin FB:ssä kun olin saanut luettua kaksi ensimmäistä osaa Nälkäpeli-trilogiasta ja en ollut vielä kolmatta osaa saanut ja menisi useampi päivä ennen kuin saisin sen. Kaveri sitten kommentoi siihen, että Kindle on hyvä kun ei tartte miettiä milloin pääsisi kauppaan ja kauppojen aukioloaikoja. Siitä se ajatus sitten lähti~ Kindleä ei haluttu kun Kindle on kuitenkin niin sidoksissa Amazoniin ja haluttiin kuitenkin sellaiset readerit, joilla ei olisi sidoksissa mihinkään tiettyyn paikkaan. Jake tekikin suurimman työn vertaillessa eri eReadereita ja lopulta sitten päätyi Koboon. Minulta vain sitten kysyi mielipiteen väristä ja koska ei ollut saatavilla pinkkiä, niin musta oli paras.

Nyt pitäs vaan kehittää jostain kiva suojus sekä mun että Jaken Kobolle, jotta niitä voi kuljettaa mukana ilman että tarvitsee pelätä kolhiintumista. Oishan niitä toki myynnissä, mutta tekisi mieli tehdä itse. Ei kait se nyt niin vaikeaa voi olla, kun olenhan minä saanu tehtyä läppärillekin suojuksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.