4. elokuuta 2013

Sykkeet ylös!

Sain synttärilahjaksi sen verran rahaa, että päätin ostaa itselleni sen sykemittarin jota lahjaksikin pyysin mutta en saanut, eli Polar FT40F ja väriksi valitsin valkoisen.

Polar FT40F White

Maanantaina surffailin eri kauppojen sivuilla ja vertailtua hintoja, että mistä tulisi halvimmaksi ostaa. Kävin läpi melkeen kaikki suomalaiset verkkokaupat sekä sitten lisäksi Amazonin UK:n ja Saksan sivut. Amazonissa olikin sitten paras hinta ja päädyin tilaamaan sen sitten lopulta UK:n Amazonista, säästäen huiman euron Saksan Amazonin hintaan verrattuna, mutta Suomen hintoihin verrattuna säästöä tuli reilu 10 euroa. Postikuluineen. Vois luulla että suomalainen tuote ois halvempi Suomessa kuin ulkomailla, mutta kai se pitää suomalaisiinkin tuotteisiin se Suomi-lisä laittaa..?

Keskiviikkona tuli sitten info, että paketti on lähetetty ja perjantaina aamulla soi ovikello ja kuriiri seisoi paketin kanssa oven takana. Ei siis mennyt kauaa toimituksessa.

Kuva tumblr

Hieman oon jo testannut sykemittarin toimintaa, mutta huomenna se pääsee tositoimiin kun taas lähden reilun tauon jälkeen treenailemaan. Nyt oon tehny jo parin viikon liikkumissuunnitelmat valmiiksi ja tiedossa on mm. BodyBalancea ja BodyPumppia ja ehkä sitä voisi kuntosalinkin puolella käydä testaamassa, että vieläkö onnistuu jalkaprässillä 70 kiloa ja saanko rintalihaksia treenattua 15 kg vastuksella kahta toistoa enempää :D Liikkumiset kodin ja salin välillä säiden salliessa pyöräillen, niin tulee hyvät alkulämmittelytkin ennen treeniä.

Nyt kuitenkin odottamaan tietoa siitä, että kuka on seuraava Doctor Who!

2 kommenttia:

 1. Oon kans tykännyt seurata sykemittarilla. :)
  Huomaa myös kunnon kohoamisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton kunnon kohoamisen takia mie halusinki ton sykemittarin. Ja toki myös siksi, että tietää kui korkeella syke pahimmillaa käy :D Ja tossa mittarissa on muuten viel se, että se kertoo onko meno rasvanpoltto vai fitness tasolla ja mie toki pyrin tohon rasvanpolttoon.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.