21. elokuuta 2013

Lokakuuta odottaen..

Ainakin yhden kerran olen maininnut suunnittelevani Helsingin reissua ja ajattelinkin nyt hieman valottaa suunnitelmiani.

Päällimmäinen syy Helsingin reissuun on Fanfest. Kyseessä on populaarikulttuuritapahtuma ja järjestetään ihan ensimmäistä kertaa tänä vuonna ja ajankohta on 5.-6.10. ja tapahtumapaikkana on Helsingin Paasitorni. Lipun ostin ennakkoon heti kun lipunmyynti alkoi ja ranneke onkin jo tullut kotiin.

Ihana pinkki ranneke ♡

Aluksi mietin, että menisin Helsinkiin yöjunalla niin että olisin lauantaina aamusta Helsingissä ja yöpyisin yhden yön Ompussa ja sitten sunnuntaina tapahtuman jälkeen lähtisin junalla kotiin. No, eipä oikein enää siinä vaiheessa tuo junalla matkustaminen ollut enää mielenkiintoinen kun kävin katsomassa Norwegianin hintoja ja sain ostettua lennot niin että meno-paluu tulee maksamaan saman mitä junalla ois maksanu yhdensuuntainen matka. Ostinkin siis lentoliput niin, että menen jo perjantaina Helsinkiin ja sitten sunnuntaina kotiin. Majoituskin vaihtui Ompusta halvempaan vaihtoehtoon, eli yövyn kaksi yötä CheapSleep hostellissa. Tuolta hostellilta on tosi hyvät yhteydet niin keskustaan kuin sitten tuonne Fanfestin tapahtumapaikalle.

Perjantaina oon Helsingissä jo aamupäivästä, niin olen ajatellut viettäväni päivän kauppoja kierrellen ja sitten olisi toki kiva nähdä myös Helsingissä asuvia kavereita. Ainakin Panda ja Arvoitus olisi kiva nähdä, toki muitakin jos aikaa on. (Eli halukkaat ilmottautukaa!) Lauantai ja sunnuntai sitten meneekin Fanfestissa ja sunnuntaina joudunkin heti Fanfestin jälkeen suuntaamaan suoraan lentokentälle.

Tällaista siis tiedossa lokakuussa. Kukaan muu tulossa Fanfestiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.