14. elokuuta 2013

Ostoksilla Zeppeliinissä

Lähdettiin Jaken kanssa käymään tänään Zeppeliinissä. Niille jotka ei tiedä mikä on Zeppelin, niin kyseessä on Oulun seudun suurin kauppakeskus joka sijaitsee Kempeleessä noin 10-15 minuutin ajomatkan päässä Oulusta. Sieltä löytyy kaikki yleisimmät suuret ketjuliikkeet kuin sitten myös ihan pienempiäkin erikoisliikkeitä sekä useita ravintoloita.

Mulla oli tänään ensimmäisenä kohteena yksi noista erikoisliikkeistä, eli Change. Oon jo pidemmän aikaa miettiny kunnollisten rintaliivien hankintaa ja nyt sitten vihdoin ja viimein päätin sellaiset hommata. Ihana suloinen Sita oli vielä sopivasti työvuorossakin, niin pääsi hänen kanssaan höpöttelemään samalla :) Mukaan mulla lähti sitten kahdet rintaliivit ja alushousut kun Changessa oli tarjous tietyistä tuotteista 2 settiä 1 hinnalla.

Changen ostokset

Changesta sitten suuntasin Zizziin, mutta sieltä en oikein löytänyt mitään sellaista "Tää on pakko saada", niin päätin olla tuhlaamatta sinne rahoja ja siirryinkin sitten Cubukseen tuhlaamaan. Cubuksesta lähti mukaan nuo tähtipökät ja sitten kaksi toppia.

Cubusista mukaan lähteneet

Ja koska mulla oli tarve uusille syssykengille, niin suuntasin vielä Dinskohon tutkailemaan tarjontaa ja sieltä sitten lähtikin uudet popot mukaan. Mietin kaksien eri kenkien välillä että kummat otan, mutta päädyin sitten näihin kun tuntuivat paljon paremmilta jalassa. Nyt on sitten hyvät kengät kunhan ei enää balleriinoilla tarkene kävellä :D

Bling bling!

Ostosten jälkeen suunnattiin Jaken kanssa syömään. Ensin mietittiin että mentäis syömään Crecianiin, mutta Crecianin vierestä löydettiinkin ravintola Rio Bravo ja sen lounaslista näytti mielenkiintoisemmalta, joten mentiin sinne. Otettiin molemmat sama annos, eli hamppari jossa oli piffi, possun niskaa, pekonia ja salaattia ja sivussa sitten ranskikset. Olihan tuo ihan hyvä annos kun nälkä lähti.

Ähkypuhku oli kun sai lautasen tyhjäksi

Ja jälkkäriksi sitten haettiin Arnoldsista donitsit. Maha oli niin täys että ei viititty siellä syödä niin otettiin kotiin mukaan. Onneksi ei oo Arnoldsia Oulussa, niin noita ei kovin usein sitten tuu syötyä. Viimeksi söin viime marraskuussa Joensuussa ja sitä edeltävä kerta oli varmaan 2 vuotta aikasemmin.. :D

Omsnomsnoms~ Slurps!

Rahaa meni kyllä enemmän kuin tarpeeksi, mutta kun miettii että kaikki ostettu tarpeeseen, niin sallittakoon rahan meno. Nyt sitten säästökuuri lokakuuhun asti, jolloin sitten onkin tiedossa reissu Helsinkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.