31. elokuuta 2013

Siivouspäivän tunnelmia

Kuten kerroin edellisessä postissa, niin tänään olin myymässä Siivouspäivän kunniaksi "turhia" juttuja pois.

Tavarat esillä

Mukeja, lehtiä, leffoja, kosmetiikkaa

Vaatteita

Vaikka hinnoittelu olikin suurimmaksi osaksi "maksa omantunnon mukaan" tyylillä, niin ei kovin hyvin kauppa käynyt. Muutama vaatekappale lähti uuteen kotiin, kosmetiikasta kaikki muu paitsi violetti luomiväri ja aurinkovoide kelpas ja yhden leffan sain myytyä. Suurin osa vaatteista kuitenkin jäi myymättä ja vaikka moni miettikin mukeja ja varsinkin yhtiä raidallisia mukeja joita ei nyt kuvissa kunnolla näy, niin nekin kuten kaikki Mondo-lehdet jäi myymättä. Lehtiä ja mukeja en kuitenkaan enää kotiin jaksanut raahata, niin ne päätyivät kierrätykseen jätelajittelun kautta. Vaatteet ja leffat kuitenkin kotiutin, ne voin myydä nettikirppiksellä pois.

Valmiina myymään :)

Ja loppuun vielä "päivän asu" kuva. Päällä H&M:lta ostettu huppari ja farkkulegginsit sekä Cubusista ostettu punainen toppi. Kenkiä ei kuvassa näy, mutta jalassa oli uudet Blingbling-kengät.

Seuraavalla kerralla ajattelin että voisi kysyä tän taloyhtiön muilta asukkailta, että jos järjestettäis myyntipaikka tuohon viereiselle nurmialueelle. Ei ois pitkä matka raahata tavaroita ja vessaanki pääsis nopeesti :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.