29. elokuuta 2013

Siivouspäivä tulollaan..

Jälleen on se aika lähestymässä kun järjestään Siivouspäivä ja se päivä on tulevana lauantaina, eli 31.8..

Kuva Siivouspäivän sivuilta

Itse olen miettinyt Siivouspäivään osallistumista jo aiempinakin kertoina, mutta nyt vasta sain aikaiseksi ilmoittautua ensimmäisen kerran mukaan. Ehkä se auttoi tämän ratkaisun tekemisessä, että tällä kertaa myös Koskelassa on ihan yleinen alue mihin kokoontuu ihmisiä myymään, aiempina kertoina kun en ainakaan muista tällaista tapahtuneen. Ja se alue on siis Koskelan kirjaston ja ostoskeskuksen ympärillä.

Mun pisteestä tulee löytymään vaatteita, astioita, leffoja, lehtiä ja mahdollisesti myös kirjoja ja kosmetiikkaa. Koska tarkoitus on niistä kaikista päästä eroon, niin luultavasti hinnat pyörii 1-5 euron välillä. Saas nähä vaa että miten tavaroiden roudaus kotoota tuonne myyntipaikalle onnistuu kun ei ole autoa millä viedä :D No, onneksi matkaa on vain kilometrin verran, niin eiköhän sen jotenkin saa tehtyä.

4 kommenttia:

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.