13. marraskuuta 2013

Hyvin pyyhkii. Vai pyyhkiikö?

Viledan Buzzador-kampanja päättyi jo viime sunnuntaina ja tarkoitukseni oli jo sitä ennen tehdä postaus mikrokuituliinoista, jotka sain testattavaksi. En kuitenkaan saanut aikaiseen ottaa kuvia liinoista ja muutenkin oli blogi-innostus hieman kateissa. Mutta nyt kuitenkin tulossa raporttia. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Eli sain tosiaan testattavaksi seuraavat mikrokuituliinat: Pad, Window, Kitchen, Universal ja Bath.

Viledan liinat nätisti rivissä :)

Ensimmäisenä testiin pääsi Kitchen. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, oli liina erittäin tervetullut :D Meillä siis todellakin tehdään ruokaa itse ja hella on melkeinpä jokaisen kokkauskerran jäliltä enemmän tai vähemmän likainen. Milloin siinä on jauhelihakastiketta, milloin tomaattisosetta, milloin mausteita, milloin mitäkin. Välillä puhdistamisessa kestää niin kauan, että lika on jämähtänyt kiinni ja saa oikein hankaamalla hangata sen irti ja joutuu käyttämään pesuaineita. Mielenkiinnolla sitten odotinkin, että miten tuolla liinalla saa lieden puhtaaksi. Ja kyllähän sillä saa! Liina on kaksipuolinen, sileämpi puoli kuivaamista ja kiillottamista varten ja sitten toinen puoli ihan hankaamista varten suunniteltu. Puhistusaineita ei tarvitse vaan lika lähtee jopa ilman vettäkin. Testasin tuolla liinalla lieden puhistamisen lisäksi myös tiskipöydän ja kaakeleiden puhdistusta ja hyvin lähti lika niistäkin. Tämä liina jää kyllä käyttöön!

Eipä ollut liesi enää noin likainen kun Kitchen-liinalla puhdisti

Toisena sitten testaukseen päätyi Window-liina, joka on Viledan mukaan ihanteellinen ikkunoiden puhdistukseen, lasipöydille ja -kaiteille, peileille sekä muille lasi- ja korkeakiiltopinnoille. Me ei olla mitään suuria ikkunanpesijöitä, jotenka testin toisena osapuolena oli peilit. En oikein tiedä teinkö testauksen oikein, nimittäin jäi vähän epäilyttämään pitääkö peili kuivata itse jollakin toisella liinalla vai antaa kuivua ihan rauhassa. Samalla liinalla kuivaaminen ei olisi tullut kuuloonkaan, sillä liina imi itsensä ihan täyteen vettä ja sai ihan voimaa käyttää saadakseen sen kuivaksi. Kuivasinkin siis peilit vielä ihan paperilla. Kyllähän peilit puhtaaksi lähti, mutta luulenpa että ei tuossa niin paljoa eroa ole muihin liinoihin. Ja miinusta siitä, että tosiaan imas vettä itseensä enemmän kuin tarpeeksi. Ehkä voisin jollain toisella tekniikalla sitten kokeilla seuraavaksi peilien puhdistamista tuon liinan kanssa. Pesuaine suoraan peiliin tjtn..

Veden imijä

Bath-liina on nimensä mukaisesti kylpyhuoneen pintojen puhdistaja. Kitchen-liinan tyyliin sekin on kaksipuolinen, nukkainen puoli pesua varten ja kiiltävä kuivaamista ja kiillottamista varten. Eri puolien lisäksi liinan saa taiteltua kolmeen osaan, jolloin siitä saa paremman otteen. Meillä on kylppärissä kolme eri hanaa! Suihku, käsisuihku ja pesualtaan hana. Kaikki kävin läpitte ihan pelkän veden avulla ja oijoi sitä kiillon määrää :D Aivan kuin olisi ollu uudet hanat. Jää käyttöön.

Vileda Bath

Pad-liinaa odotin innolla. Mulla on tässä uudessa koneessa kosketusnäyttö ja välillä sitä tuleekin käytettyä ihan kunnolla. Voittekin siis varmaan kuvitella miltä näyttö näyttää kun sormilla sitä tökkäilee. Aivan oikein, täynnä sormenjälkiä. Hieman epäillen kyllä olin liikkeellä, sillä niitä sormenjälkiä oli ihan älyttömästi kerennyt kasaantua sen muutaman viikon aikana mitä mulla tämä kone on ollut. Mutta kappas, kaikki sormenjäljet lähti pois. Ihan kiltisti. Testasin myös telkkarin puhdistukseen liinaa ja hetken aikaa siinäkin oli kirkkaampi kuva, kunnes uusi pölykerros laskeutui :D Luulenpa että jääpi käyttöön pitkäksi aikaa.

Varokaa sormenjäljet!

Ja viimeisenä sitten Universal-liina, joita sain myös jaettavaksi asti. Käyttökohteina kaikki pinnat mitä vain keksii ja sitä voi käyttää kosteana, nihkeänä tai kuivana. Tässä oli sama juttu kuin Window-liinan kanssa, eli imi itseensä vettä ihan hulluna ja sai käyttää voimia, jotta saa kuivemmaksi. Pölyjen pyyhkimiseen liina oli kosteana huono, siirsi vain pölykasoja paikasta A paikkaan B jne. Kuivana toimi sitten paremmin pölyjä pyyhkiessä. Mutta tahrojen pyyhkimiseen toimi hyvin niin kosteana kuin nihkeänä. Käyttöön jää.

Vileda Universal

Kaikissa liinoissa on se hyvä puoli, että ne voi pestä pesukoneessa 60 asteessa. Voi siis esimerkiksi pyyhkeiden kanssa pestä samaan aikaan. Tärkeää on vain muistaa pestessä, että huuhteluainetta ei saa käyttää.

Suosittelen kyllä näitä mikrokuituliinoja kaikille ja hintakaan ei ole mikään hurja. Tarkkoja hintoja en tiedä, mutta muutaman euron paikkeilla taitaa pyöriä. Ja lisätietoja liinoista saa Viledan sivuilta.Buzzador?
Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se miten usein pääsee kampanjoihin mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovin kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Uusista kampanjoista tulee tieto sähköpostitse ja pääsen valitsemaan, että haluanko osallistua vai en. Kampanjan aikana testaan kampanjatuotteita ja raportoin kokemuksistani salamaraportein ja loppuraportilla kampanjan loppuessa.

Tästä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi ja jos taas haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

2 kommenttia:

  1. Kun asuin vielä kotikotona käytettiin tuollaista window liinaa ja universal liinaa yhdessä. Window liinalla puhdistettiin ikkunat (suht nihkeäksi jätettiin) ja universalilla kuivattiin (eli kuivana). Ihan ok:sti toimi mutta loppupeleissä (kun itse ne ikkunat lähinnä jouduin aina pesemään :P) heitin univeral liinalla vesilintua ja siirryin sanomalehtiin kuivatakseni ikkunat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä joskus yhdistää Window ja Universal ja koittaa kuinka hyvin sillä onnistuu :) Ja sanomalehti on mullekin tuttu ikkunoiden pesussa. Aikoinaan kävin yhen mummon luona pesemässä ikkunoita ja se opetti mulle sanomalehden "salat" :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.