17. marraskuuta 2013

Kyselyä ja arvontaa

Vihdoin ja viimein saan aikaseen julkaista tämän blogikyselyn ja -arvonnan jota olen miettinyt jo syyskuusta saakka :D

Tein siis lyhkäisen kyselyn ja pyytäisinkin nyt teitä kaikkia vastaamaan siihen. Ainoat pakolliset kohdat ovat nimi ja sähköposti, mutta arvostaisin jos käyttäisitte hetken myös muihinkin kohtiin vastaamiseen. Käsittelen kaikki nämä muut kohdat nimettöminä, joten jos haluat haukkua blogini, ole hyvä!

Kaikkien vastaajien kesken arvon Presentcard.fi:n Superlahjakortin arvoltaan 20 euroa. Päädyin tähän vaihtoehtoon, sillä mielestäni se on parempi vaihtoehto kuin tavarapalkinto, joka ei välttämättä edes voittajaa kiinnosta. Superlahjakortilla kun voittaja voi itse valita mihin palkinnon käyttää. Lahjakortin voi muuttaa käytettäväksi vaateostoksiin H&M:n liikkeessä (ei verkkokaupassa), sisustusostoksiin Finlaysonin tai Iittalan liikkeessä, kirjaostoksiin Suomalaisessa kirjakaupassa, jos lemmikkisi tarvitsee jotain Musti&Mirri-kaupasta tai jos olet McDonaldsin vakioasiakas. Vain muutama vaihtoehto mainittavaksi. Lisää vaihtoehtoja löytyy täältä.

Kyselyyn pääsette tästä ja siihen voi vastata 1.12.2013 klo 23:59 saakka. Vastaukset käyn läpi 2.12.2013 ja samana päivänä tapahtuu myös arvonta. OHI ON!

Kiitän jo nyt kaikkia vastaajia ja kun arvonnan hetki koittaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.