3. marraskuuta 2013

Viisi sarjaa

Syyskuun alussa aloitti uusi haasteblogi, jossa haasteiden aiheena on TV-sarjat. Haasteet julkaistaan kerran viikossa torstaisin. Blogin nimi on TV Thursday. Nimestä huolimatta blogi on täysin suomalainen. Olen seurannut blogia alusta saakka, mutta vastaaminen haasteisiin on jäänyt. Ajattelin nyt kuitenkin aloittaa vastaamisen. Ja ensimmäisenä haasteena on..

Tämän hetken top 5


Olen elämäni aikana seurannut niin paljon hyviä sarjoja, että jos kaikista niistä sarjoista alkaisin miettimään viittä parasta, niin tehtävä olisi oikeasti ihan mahdoton. Ajattelinkin helpottaa tehtävää ja rajoittaa sarjat niihin, jotka ovat vielä tuotannossa. En perustele päätöksiäni mitenkään, mutta jokaisen sarjan kohdalla löytyy video, joka tavalla tai toisella liittyy sarjaan.

Supernatural


Doctor Who


Game of Thrones


Sons of Anarchy


Glee


Vaikka rajoitinkin sarjat tuotannossa oleviin, niin silti tämä tuntui ihan liian vaikealta. Mutta noilla mennään ja onneksi on tosiaan tuo blogi pyörinyt jo hetken, niin tiedän että pystyn osan suosikeista sitten niihin julkaistuihin laittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.