21. joulukuuta 2013

Joulupuu on rakennettu~

Näin Margitin blogissa aikoinaan kuvan led-valoilla toteutetusta joulukuusesta ja siitä se idea sitten lähti.. Tosin tänään vasta sen sai toteutettua.


Koristeita ei tuohon viitsitty laittaa, sillä teippi joka pitelee tuota seinällä ei ole sitä maailman parhainta teippiä. On siis täysin mahdollista, että tämän illan aikana joudumme monta kertaa paikkailemaan teippejä. Ehkä voisi kirkkaan teipin tilalle laittaa mustaa ilmastointiteippiä..? Pysyisköhän paremmin? :D

Ja pahoittelen kuvan laatua. Ainoa valo tuo kuusen valo ja salaman kanssa otettu kuva olisi pilannut tunnelman.


P.S. Tämä on muuten 400. postaus! ;)

4 kommenttia:

 1. Meilläkin on kirkasta teippiä. Paljon vaan siihen niin pyssyy :D Koristeet sitten pakettinarulla kiinnitettiin valoon. Hienolta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko laittaa jesseteippiä kun toi kirkas teippi ei pysyny tosiaankaan hyvin. Ois varmaan jo tippunu monta kertaa alas :D Nyt vois ehkä miettiä niitä koristeitakin..

   Poista
  2. :D No.. sitä sattuu. Mietittiin jo tuossa ukon kanssa, että jos ens vuonna hifistelisi ja tekisi rautalangasta kehikon "kuuselle" ;)

   Poista
  3. Haha :D Aamulla ko tulin makkarista olkkariin niin muutamasta kohdasta oli jesseteippikin pettäny :D En jaksanu alkaa korjailemaan niin nyt meillä on mutanttijoulukuusi. Vois toki ottaa noi valot pois seinältä ja ettiä minikuusi tilalle. Ja sille toki joku tasokin..

   Ja ens vuodelle vois kyllä iteki kehitellä jonku kehikon jos aikoo seinäkuusen laittaa.. Tosin mites sen sit kiinnittää betoniseinään kun ei ees valot pysy teipillä :D

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.