13. kesäkuuta 2014

Bang bang!

ThermaCare-kampanja ei ollut ainoa Buzzador-kampanja missä olin mukana nyt touko-kesäkuun vaihteessa. Pääsin nimittäin mukaan myös CILLIT BANG-kampanjaan, jossa pääsin testaamaan nimensä mukaisesti CILLIT BANGin tuotteita, tällä kertaa kylpyhuoneen puhdistamiseen tarkoitettuja tuotteita.

Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen ja Active Foam Saippuajäämät ja suihku

Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen
© Reckitt Benckiser, Inc
Cillit BANG Tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen eliminoi sitkeimmätkin ongelmatahrat.

Se irrottaa sitkeimmätkin kalkkitahrat, saippuajäämät ja ruosteen mistä tahansa ja helpottaa siivousta huomattavasti.

Sisältää tehokkaita ainesosia, jotka vaikuttavat muutamassa sekunnissa.

Matala pH-taso.

Sopii sekä päivittäiseen puhdistukseen, että isommille ongelma-alueille.

Sopii lasi-, akryyli-, keraamisille ja kaakelipinnoille sekä PVC-lattialle ja kromipinnoille.

Active Foam saippuajäämät ja suihku
© Reckitt Benckiser, Inc
Puhdistaa isotkin pinnat helposti ja nopeasti.

Suutinpään nykyaikainen muotoilu takaa, että aine levittyy tasaisesti laajalle alueelle.

Vaahto tunkeutuu saippuajäämien ja kylpyhuonelian sisään, liuottaa ne pois ja jättää pinnat hohtavan kirkkaiksi.

Käyttökohteita mm. suihkuhuoneiden ovet, suihkukaapit, ammeet ja laatat, keraamiset pinnat, kromihanat ja ruostumaton teräs.

Meillä on ollut aikaisemminkin tuota Active Foamia ja näin ollen se oli tuttu tuote jo. Tuo Tehopuhdistaja sen sijaan oli ihan uusi tuote ja innolla odotinkin sen testaamista.

Käsisuihkun hanan kimpussa~

Ensin testasin Tehopuhdistajaa kylpyhuoneen seiniin suihkun kohdalla, mutta kovinkaan helpolla ei lika lähtenyt pois. Piti ihan kunnolla vielä liinalla hangata, että edes vähänkään sai likaa pois. Lisäksi aine myös lähti heti valumaan seinää pitkin kohti lattiaa, joten isoja alueita ei voinut kerralla käsitellä. En siis kokenut kovinkaan käteväksi seinien putsaamista ajatellen. Testasin myös sitä niin, että suihkutin kosteaan liinaan (Vileda Buzzador-kampanjasta saatu BATH-mikrokuituliina) ainetta ja sitten pyyhin hanat ja pesualtaan. Tuollaiseen pieneen päivittäiseen pesuun tuo onkin paljon sopivampi.

Mitä lie likaa jumahtuneena lattiaan..

Active Foamia suihkutin isommalle alueelle, joista yksi oli tuo yllä olevan kuvan lattia. Siinä on ollut jotain ihme likaa, en edes tiedä mitä, mutta se ei ole lähtenyt millään pois. Annoin vaahdon vaikuttaa hetken, huuhtelin sen pois ja vähän vain liinalla pyyhkäisin ja...

Ihme lika on pois!

Eipä ollut enää sitä likaa siinä! Ja ollaan siis yritetty sitä saada pois vaikka millä keinoin aikaisemmin. Olen tyytyväinen! Pitää varmaan koko kylppärin lattia käsitellä, niin onpahan ainakin puhdas kylppäri!

Active Foam saa plussaa siitä, että sen levittäminen on helppoa ja se ei valu heti pois seinältäkään. Miinusta se saa siitä, että se tuottaa vaahtoa vielä senkin jälkeen jonkin aikaa kun on jo itse päästänyt irti pullosta.

Käytän nyt nuo molemmat aineet loppuun ja sitten mietin, tulenko ostamaan noita vielä vai ostanko jotain ihan muuta. Molempia tuotteita kuitenkin myydään päivittäistavaraliikkeissä, joten ei ole ainakaan iso metsästys tiedossa. Eikä myöskään iso lovi kukkarossa, kun suositushinta on 3,95 euroa.


Buzzador?
Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se miten usein pääsee kampanjoihin mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovin kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Uusista kampanjoista tulee tieto sähköpostitse ja pääsen valitsemaan, että haluanko osallistua vai en. Kampanjan aikana testaan kampanjatuotteita ja raportoin kokemuksistani salamaraportein ja loppuraportilla kampanjan loppuessa.

Tästä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi ja jos taas haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.