7. heinäkuuta 2014

Haaveena oma huone

Olen haaveillut jo pitkään asunnosta/talosta, jossa minun olisi mahdollista saada yksi huone ihan kokonaan itselleni. Tekisin huoneesta askartelu-/käsityöhuoneen. Suunnittelin Polyvoressa ajankulukseni, että mitä kalusteita huoneeseen voisi tulla ja tässäpä kuva.


Tärkeimpiä kalusteita olisivat laatikollinen työpöytä (Linnmon/Alex), tuoli (Sigurd) sekä hylly. Ja koska Expeditiä ei enää valmisteta, niin hyvänä vaihtoehtona voisi olla BESTÅn osista kasattu hylly.

Kalusteiden lisäksi sitten tarvitaan toki myös säilytyskoreja/-laatikoita, joihin voi sijoittaa lankoja, kankaita, kaavoja, .. Tokikaan kaikkia hyllyn välejä ei täytetä koreilla vaan myös erilaisia käsitöihin liittyviä kirjoja varten täytyy jättää tilaa :) Työpöydän laatikot taas on varattu pienien ompelutarvikkeiden, kuten nuppineulat ja mittanauha, säilytykseen sekä askartelutarvikkeita varten.

"Tärkeimpien" sisustuselementtien lisäksi huoneeseen tulisi ainakin jalkalamppu ja joku ihana pörröinen matto. Mallinukke olisi mukava myös, mutta ei pakollinen. Myös joku kiva löhötuoli rentoja neulehetkiä varten olisi erittäin hyvä sisustuselementti.

Tällaisia haaveita tällä kertaa. Onko muita joilla samanlaisia haaveita?

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ton yksinkertasuuden ja kätevyyden takia tuollaisen hyllyn haluaisinkin sitten joskus sinne omaan huoneeseen. Toki tähänkin asuntoon sen voisi hankkia uudeksi kirjahyllyksi olohuoneeseen..

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.