12. heinäkuuta 2014

Eka kertaa ite ostin

En tiedä kuinka moni teistä lukijoista on tietoinen siitä, että äitini on ollut Nissenillä myyjänä reilut 40 vuotta, kunnes jäi viime syksynä varhennetulle ja hyvin ansaitulle eläkkeelle. Äitini ollessa töissä yleensä silmälasini ja aurinkolasit ovat olleet äitini kustantamia. Itse ei ole siis tarvinnut niitä kustantaa, ei edes aikuisena. Kun äiti sitten jäi eläkkeelle, olin ihan kauhuissani, että pitääkö mun nyt sitten unohtaa uusien aurinkolasien hankkiminen kokonaan vai siirrynkö ostamaan markettiaurinkolaseja.

Kaksi viikkoa sitten käytiin Nissenillä kun Jake kävi siellä näkärissä ja tilasi itselleen uudet silmälasit ja aurinkolasit, niin katselin ajankulukseni aurinkolasivalikoimaa. Toki olin jo pidempään miettinyt uusien arskojen hommaamista kun alkoi kyllästyttämään ne, jotka sain muistaakseni aika pian silmäleikkauksen jälkeen. Muutamia malleja kokeilin ja ihastuin niin Ray Banin aviator-mallisiin kuin sitten noihin Gantin aurinkolaseihin, joista kuva alla. Mietin siinä kun Jakea palveltiin, että ostanko Reiskat vai Gantit. Olin melkein jo menossa Gantien kanssa kassalle kun tajusin, että en oo kyllä valmis maksamaan 180 euroa aurinkolaseista.

Kuva otettu 2 viikkoa sitten

Gantit jäi kuitenkin kummittelemaan mieleen ja tänään kun käytiin hakemassa Jaken aurinkolasit, huomasin Nissenillä olevan aurinkolasit alennuksessa. Heti sitten tietenkin lähdin katsomaan onko noita Ganteja enää hyllyssä ja oi sitä helpotusta kun oli ja niissä oli -50% tarra! Ei tarvinnut kauaa miettiä ostanko vai en :D Kerroin sitten myyjälle tuon ihastumiseni ja että tänään suuntasin heti katsomaan onko hyllyssä, niin myyjä onnitteli hyvästä onnesta. Olivat nimittäin ainoat kappaleet mitä koko liikkeeseen tilattu, eli olisi hyvinkin voinut joku muu ostaa ne ennen minua.

Nyt sitten tekisi mieli pitää niitä päässä koko ajan, myös sisällä :D Pitää vaan toivoa, että loppukesä on todella aurinkoinen jotta arskoille on paljon käyttöä.

2 kommenttia:

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.