11. syyskuuta 2014

Tehohoitoa hiuksille

Osallistuin keväällä 2013 ihanan MouMou-Iinan ja Pantenen Treatover -kampanjaan, jossa 2000 ensimmäistä ilmoittautujaa sai hiustyypilleen soveltuvan Pantenen hiusnaamion. Kampanjan ajatuksena oli hemmotella hiuksia naamiolla kerran viikossa 10 viikon ajan. Mitään tuloksia ei tarvinnut raportoida eikä myöskään kirjoittaa blogissa tai mainostaa. Itse kuitenkin päätin, että jossain välissä tulen kertomaan kokemuksistani täällä. Alunperin olin aikeissa kertoa tästä jo heti sen 10 viikkoisen jälkeen, mutta se sitten jäi ja lopulta unohtui kunnes aloin miettimään mistä voisin teille höpistä. Tässä nyt sitten vihdoin ja viimein raporttia, joskin lyhyt sellainen :D

Hiusnaamio

Itse valitsin hiusnaamion normaaleille ja vahvoille hiuksille, sellaiset kun minulla sattuu olemaan. Käytin hiusnaamiota joka kerta saunassa, eli 1-2 kertaa viikossa. Ensin siis pesin hiukset normaalisti, sitten naamio hiuksiin ja saunaan istumaan. Naamio sai vaikuttaa 2 minuutista 10 minuuttiin, riippuen siitä kuinka kauan jaksoin saunassa istua ennen vilvoittelun tarvetta. En ainakaan itse huomannut mitään eroa tuloksessa tuon vaikutusajan vaihtelulla. Mutta kun naamio oli hiuksista huuhdeltu pois, tuntui hiukset silkkisen pehmeiltä!

Vielä olisi vähän jäljellä

Kun 10 viikon tehokas hemmottelu oli ohitse, jatkoin naamion käyttöä säännöllisen epäsäännöllisesti. Vielä olisi muutamaa kertaa varten jäljellä. Olen kyllä ollut tyytyväinen, ja jos joskus kaupassa tulee vastaan, niin voisin ostaa kyllä. Ellen sitten testaa jotain toista hiusnaamiota. Suosituksia kenelläkään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.