15. syyskuuta 2014

Voihan moodle..

Tiedättekö sen fiiliksen kun menette jollekin tunnille/kurssille, jonka aiheen osaatte vaikka unissanne? Mulla oli tänään semmonen fiilis.

Meillä oli tänään siis koulussa Moodle-oppimisympäristön opetusta ja samalla sitten myös ihan tietokoneen käytön perusteitakin opeteltiin. Tai no muut opetteli. Mä enimmäkseen hakkasin päätä seinään ja mietin mistä mua rangaistaan kun jouduin käymään tuon opetuksen muiden mukana.


Niin, mullahan on siis tietojenkäsittelyn pt suoritettuna, lisäksi Tietokoneen käyttäjän A-korttikin löytyy, Moodlea olen käyttänyt vuodesta 2002 lähtien. Asiat on siis mulle erittäin tuttuja. Onneksi sentäs saan seuraavat kaksi tietokoneopetuspäivää vapaaksi jotain korvaavaa tehtävää vastaan. En tosin tiedä mikä se korvaava tehtävä tulee olemaan kun ei opettajakaan tiennyt mitä se keksii.

Oli tässä koulupäivässä kuitenkin jotain hyvääkin.


JHL:n edustaja kävi kertomassa meille liitosta ja saatiin sitten kaikkea kivaa. Liityin myös samalla JHL:n jäseneksi. Ja keskiviikkona varmaan liityn myös Tehyyn ja joskus myöhemmin SuPeriin :D Onneksi noissa kaikissa opiskelijajäsenyys on ilmainen ja kaikkiin saa kuulua opiskelujen aikana. Opiskelujen jälkeen työelämään siirtyessä sitten tuleekin se vaikea valinta eteen, että mihin liittoon jatkaa ja mitkä hylkää.

Miten maanantai on muilla sujunut?


// edit: muutin ensimmäisen kuvan :) toivottavasti se ei menis rikki kuten alkuperäinen..

2 kommenttia:

  1. Voi ... kuulostaa tutulta. Omalta osalta tunti kului facebookissa istuen ;) Koulutoveri muistaakseni luki vauva.fi palstaa.. Oli kuulemma tärkeitä asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie juttelin erittäin tärkeistä asioista ircissä ja feissarissa. Välillä luin uutisiakin. Ja koitin samalla myös pysyä perillä mistä juttelevat luokassa, että tuli ainakin tehtyä kaikki tehtävät :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.