13. syyskuuta 2014

It's so fluffy!

Sentenced to live-blogin Anzu-Anssu (kutsun tästä eteenpäin A:ksi) kirjoitti alkuviikosta kuinka hänellä on niin paljon suihkusaippuoita että ihan nolottaa. No, tarjouduin sitten ottamaan vastaan muutamia jos hän haluaa joistain eroon nopeammin. Eilen sitten Facebookissa A kyseli olisiko minulla tänään aikaa käydä katselemassa saippuavalikoimaa.

Lähdin sitten tänään puolilta päivin käymään A:n luona ja koska välimatkaa vain noin 2km, niin päätin polkaista pyörällä. Ja viimeks oon pyöräillyt joskus vuosi sitten, meinas vähän hengästyttää :D Pitäis kyllä pyöräillä enemmän vaan kai sitä on niin laiska.

Päästyäni A:n luokse, katseltiin siinä ensimmäisenä tuotteita mistä A oli valmis luopumaan ja kyllähän sieltä löytyi sellaista mitkä lähti mukaan.

Avonin suihkusaippuoita

Enemmänkin olisi ollut noita suihkusaippuoita mitä ottaa, mutta valitsin nuo kaksi. Ne olivat enemmän mun tuoksuisia. Tuo isompi pullo on ihanan vadelmainen tuoksultaan, mutta tuosta pienemmästä en oikein osaa sanoa miltä se tuoksuu. Hyvältä toki kun sen otin mukaani, mutta vaikea sanoa mikä siinä on se päätuoksu.

Lumenen Clear it up kasvojen pesugeeli

Saippuoiden lisäksi mukaani lähti Lumenen Clear it up Deep Purifying Wash Face and Eyes. Ilmeisestikin kyseessä on vain uudessa purkissa myytävä Natural Coden tuote..? No, olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen tähän asti ja onpahan jo valmiina uusi tuubi odottelemassa kunhan entinen loppuu :D

Huulirasvoja

Ja sitten vielä pari huulivoidetta. Niitä ei voi koskaan olla liikaa :D Mulla on ollut joskus aikaisemmin Carmexin perinteinen ja nyt sitten halusin testaukseen kirsikkaversion. Toinen huulivoide on Yves Rocherin Vanille. Nyt sitten pitäisi päättää mikä huulivoide mun monista huulivoiteista lähtee asumaan reppuun, olkalaukkuun, penaaliin, takin taskuun ja mikä jää olohuoneeseen sohvan viereen majailemaan :D

A:n luona vierailussa oli myös se hyvä puoli, että pääsin kissaterapiaan. A:n kissat, Neffi ja Siiri, on sulosia! Neffi varsinkin oli koko ajan rapsutettavana ja kyllähän sitä mielellään rapsuttikin. Neffi on puhdasrotuinen maine coon, joten karvaa riitti. Tuli sellainen "It's so fluffy I'm gonna die!" -fiilis. Molemmista kissoista löytyy kuvia A:n blogista, mutta laitanpa tähän kuitenkin kaksi suloista kuvaa mitkä onnistuin ottamaan.

Siirin ruokailuhetki

Neffi on sitä mieltä, että kuvien ottaminen saa riittää :D

Kissaterapian ohessa juteltiin A:n kanssa mm. A:n ja Mr. Insinöörin tulevista häistä, koulutusvalinnoista ja työllistymisestä, kissoista ja ihan yleisistä asioista. Lisäksi kuulin version A:n ja Mr. Insinöörin häätanssia varten tehdystä laulusta. Ei voi muuta sanoa kuin että ihana!

Melkein nelisen tuntia tuli vietettyä aikaa A:n luona ja tuli kyllä vierailu ihan hyvään saumaan. Tälle viikonlopulle sattui paljon kouluhommia tehtäväksi, niin sai vähän hengähdystaukoa niiden teosta.

2 kommenttia:

 1. Kiitos vaan, että helpotit edes tuon verran mun ahdistusta kosmetiikka-varastoistani :D.
  Ja tosi kiva, että pääsit käymään ajan kanssa ^_^.
  Toivottavasti et mun häähöpinästä ihan tylsyyteen kuollu, tuntuu että aina tulee kaikille niistä höpötettyä, jotka vaan jaksaa kuunnella :D.
  Ihanat kuvat oot saanu karvakasoista napattua, vaikka haastavaa se olikin :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva käydä :) Pitää kyllä toistekin nähellä.

   Ja ei sun häähöpinät ollenkaan ollu tylsää kuunneltavaa. Mukava aina kuunnella toisten suunnitelmia, liittyi ne sitten ihan mihin vain :D

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.