3. lokakuuta 2014

Paranoid Android?

Kaksi vuotta sitten ostin Windows Phonen, Lumia 710. Alkuun se tuntui kivalta, mutta sitten alkoi tympäisemään kun melkein kaikkien sovellusten joita olin asennellut puhelimeen, niin alkoi loppumaan. Tai vaihtoehtoisesti jotain sovellusta ei puhelimeen saanut lainkaan. Ainakin vuoden haaveilin uudesta puhelimesta ja nyt vihdoinkin...


Viikon verran vertailin eri puhelimia, ainoa mikä oli kaikissa yhteistä, niin käyttöjärjestelmänä Android. Kyselin myös käyttökokemuksia ja kaikista parhaimmat kommentit tulivat LG Google Nexus 5'stä. Sitä olin jo muutenkin katsellut eniten sillä silmällä, ihan vain koska siinä Android on niin puhdas kuin olla voi. Ei mitään turhia sovelluksia, joita mm. Samsungin Android-puhelimet on täynnä.

Tänään olenkin sitten koko iltapäivän ja illan koittanut tutustua Nexusiin/Androidiin ja kyllähän tuo totuttelua vaatii. Sovelluksiakin olen asennellut ja nykyään miut löytää myös Instagrammista.

Onko siellä muita jotka ovat siirtyneet (Windows Phonesta) Androidiin viime aikoina?

2 kommenttia:

  1. Nooo? Mitä tykkäät so far? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin vuorokauden kokemuksen jälkeen voin sanoa, että kannatti ostaa :) Ei ainakaan vielä ole mitään negatiivista sanottavaa ja kameraki on paljo parempi ko Lumiassa. Kelpaa ottaa räpsyjä.

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.