15. heinäkuuta 2011

Muistoja lapsuudesta..

Jokin aika sitten osallistuin Facebookissa 30 Day Movie Challengeen ja siellä oli yhden päivän kohdalla "First movie you ever remember watching" ja aloin sitten miettimään, että mikäköhän. Monia elokuvia tuli mieleen, joista sitten piti valita yksi joka olisi mahdollisesti se ensimmäinen. Päädyin "The Secret of NIMH" -elokuvaan. Se oli aikoinaan ihana mutta samalla niin pelottava. Varsinkin rotat ja se pöllö sai mut pelkäämään. Mutta rouva Brisby oli rohkea! Ihailin häntä. Ja se varis oli ihanan höppänä. Ja koska traileria en saa laitettua tähän esille (embedding disabled by request), niin tässä linkki siihen. Mutta kuvan saa aina laitettua :P


Toinen muisto lapsuudesta tuli mieleen, kun tuossa jokin aika sitten käytiin Jaken kanssa Anttilassa katselemassa leffahyllyjä ja siellä näin Sandybell DVD-boxin! Lapsena omistin pari eri Sandybell-leffaa VHS:nä ja katsoin ne niin monta kertaa, että nauhat melkein kuluivat loppuun. Katselin ihan lumoutuneena sitten Anttilassa tuota boxia ja jopa mietin sen ostamista, mutta jätin sen kuitenkin vielä hyllyyn odottelemaan. Siinä olisi kaikki jaksot/leffat, myös ne mitä ei Suomessa ole aiemmin ollut saatavilla. Ainoa vika siinä vain on se, että puhe on japaniksi! :D Oon nimittäin tottunut siihen, että Sandybell puhuu ruotsia.Muitakin lapsuusajan sarjoja/leffoja joista on hyviä muistoja on monia. Maija Mehiläinen, Tao Tao, Tohtori Sykerö, Barbapapa, TMNT, Snorkkelit, Smurffit, yms. Mutta nuo kaksi ovat kyllä sellaisia, mitkä pysyvät mielessä aina!

Millaisia muistoja teillä lukijoilla on lapsuudesta sarjojen/leffojen osalta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.