10. elokuuta 2011

Uusi perheenjäsen..

Heinäkuun alussa aloimme miettimään hankintaa, puolessa välin kuuta oli jo melkein varmaa sen hankinta mutta päätimme odottaa Italian reissun yli. Kun tulimme kotiin Italiasta oli aika ryhtyä toimeen. Vain muutamaa päivää myöhemmin se tapahtui..


Sain uuden miniläppärin!Kyseessä on Sony VAIO:n Y-sarjan miniläppäri. Laajakuva 11,6" näyttö, Windows 7, 320 gigan kovalevy, 4 gigaa keskusmuistia ja väriltään hopea. Alunperin mietin pinkin hankkimista, mutta tulin siihen lopputulokseen, että pinkkiin saattaa kyllästyä nopeasti ja sitä väriä ei sitten niin helposti vaihdetakaan. Hopea on sentään suhteellisen neutraali värinä ja eikä ainakaan tuon näytön ympärillä olevaa aluetta edes huomaa kovin helposti. Pinkin olisi huomannut liian helposti.


Olen nyt käyttänyt tätä maanantaista lähtien ja oon todella tyytyväinen. Entinen läppäri alkoi jo olemaan enemmän haitaksi kuin hyödyksi. En esimerkiksi edes uskaltanut ajatella tänne kirjoittamisesta kun se jo kuumui niin paljon, että jumahti. Vähänkään raskaampi sivusto niin maks. 5 minsaa ja jumahdus. Myös akku oli ihan romuna. Ei kestänyt virtapiuhaa ottaa irti, sillä kone sammui heti. Ei pysyny akussa virta puolta sekuntia kauempaa. Ei siis pystynyt seikkailemaan kämpässä entisen koneen kanssa, mutta nyt onnistuu sekin. Tälläkin hetkellä käytän tätä uutta ihanuutta pelkän akun voimalla, ei oo virtapiuha paikallaan. Ja tämän ihana keveys. Painoa vain 1,5kg ja edellinen painoi jotain 5kg paikkeilla.Pitää vain opetella käyttämään tätä uutta näppistä, sillä tässä on kuitenkin ihan erilainen näppis kuin vanhassa. Pitää esimerkiksi painaa hieman enemmän jotta saa kaikki kirjaimet tekstiin. Välillä huomaa että painaa liian hennosti kun typoilee ja "unohtelee" kirjaimia pois Mutta eiköhän se tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.