8. lokakuuta 2011

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return..

Päivä 2 – Eka rakkaus 


Miten määritellään eka rakkaus? Ensimmäinen poikaystävä? Ensimmäinen asia mitä on koskaan rakastanut? Jokaisella on oma tapansa. Minä määrittelen sen niin, että eka rakkaus joka vieläkin on elämässäni läsnä ja jota rakastan edelleen. Ei, minulle se ei ole mikään kirja, musiikkiin liittyvä, ruokaan liittyvä, tmv. Eikä se ole perhe, sillä se olisi liian helppo vastaus. Minulle se on Jake!

Huomenna tulee kuluneeksi kaksi vuotta ekoista treffeistämme. Melko pian mulla alkoi tuntumaan sydämessä siltä, että Jakesta en kovin helposti luovu! Ja edelleenkään en ole hänestä luopumassa. Johan sen todistaa sekin, että 3 viikon päästä ei olla enää avopari vaan aviopari. Joka päivä tämän 2 vuoden ajan olen rakastunut Jakeen monta kertaa uudestaan ja uudestaan. Joka päivä oikeastaankin. Joku ele, sana, .. melkein mikä vain saa mut rakastumaan Jakeen.

Tuon päiväkohtaisen otsikon voisikin oikeastaan muuttaa "Eka kunnollinen rakkaus"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.