23. lokakuuta 2011

Why stop dreaming when you're awake?

Päivä 15 - Unelmani

Unelmia mulla on monia, matkustaa maailman ympäri, opiskella monia uusia kieliä, tavata kaikki mun suosikkinäyttelijät livenä, ... mutta ehkä se suurin unelma on kuitenkin punainen tupa ja perunamaa.


Haluaisin siis joskus omistaa omakotitalon joka sijaitsee niin isolla tontilla, että lähimpään naapuriin pakko mennä autolla. No, ehkä pienempikin välimatka riittää, mutta kuitenkin niin, että omalla pihalla voi tehdä ihan mitä vain ilman että naapurit häiriintyy. Pihalla ois toki koiratarha, eli ainakin kaksi tiibetinmastiffia. Myös kasvihuone olisi kiva. Siellä kasvattaisin erilaisia tomaatteja, kesäkurpitsaa, munakoisoa, ... Pihalla ja talossa temmeltäisi minun ja Jaken lisäksi 2-3 lasta, kissoja, koiria... Eli myös talonkin pitäisi olla iso. Ja mielellään toki yhdessä kerroksessa siivouksen helpottamiseksi.  Niin ja pihalle pitäisi myös sopia iso autotalli, jossa majailisi ainakin kaksi autoa.

Itse talo olisi tosiaan iso ja yhdessä kerroksessa. 120 m² ja 3-4 makkaria, olohuone, keittiö, sauna, kodinhoitohuone, 2-3 vessaa. Keittiö ihana maalaistyylinen ja iso, niin että erillistä ruokailuhuonetta ei välttämättä tarvitse. Keittiön ja olohuoneen välissä voisi olla takka/leivinuuni yhdistelmä. Sauna puulämmitteinen, saa ainakin parhaimmat löylyt.  Ja kun puulämmitteinen sauna ja takka/leivinuuni, niin sähkölaskut pysyy kurissa, toivottavasti ainakin. Takkaa kun lämmittää talvella joka päivä, niin ei mene sähköä talon lämmitykseen paljoa. Tokihan siinä menee rahaa puihin, mutta jos olisi vaikka tontin perällä omaa metikköä mistä ottaa puuta. 


Ihana maalaistyylinen keittö. Kuva: weheartit.com

Päämakkariin tahtoisin ison vaatehuoneen. Myös oma kylppäri olisi kiva tai ainakin vessa. Muut makkarit olis toisessa päässä taloa tai jos samassa, niin välissä ainakin joku varastohuone tmv. että vanhemmat saa nukkua rauhassa jos lapset meluaa keskellä yötä (aika jolloin lapset on jo teinejä ja ei tottele vanhempiaan nukkumisaikojen suhteen).


Eipä sitä oikein muuta osaa kertoa tuosta, aika kattavahan tuo kuvaus unelmastani jo onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.