3. huhtikuuta 2012

Horrorskooppi

Päivä 34: Horoskooppisi tälle päivää ja luuletko pitävän sen paikkansa

Iltalehti
Ihmettelet erään asian saamaa käännettä. Yritä olla lojaali, sillä jos kerrot jutusta mielipiteesi, se voi olla väärä tai värittynyt. Rakkaudessa tuulee aika rankasti.

Ilta-Sanomat
Koristeelliset ja kauniit asiat vievät mielenkiintoasi. Pysähdyt muiden tohinoiden keskellä, kun näet kauniin asian. Se tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Otin tuohon esimerkkinä tän päivän Iltalehden ja Ilta-Sanomien horoskoopit. Ja en kyllä oikeesti usko kumpaankaan pätkääkään. En oo koskaan oikeestaan uskonu näihin yleisiin horoskooppeihin. Joku on vaan vetäny hatusta lauseita ja sitten yhdistellyt niitä sopivasti ja lopuksi joku päättää mihin horoskooppimerkkiin yhdistetään. Sitäpaitsi mun rakkaudessa ei tällä hetkellä tuule rankasti, ellei sitten puhuta intohimon tuulista ;D

Tai no nyt kun miettii, niin tuo Ilta-Sanomien horoskooppi on kyl aika paikkansa pitävä. Se tosin vaan on paikkansa pitävä ympäri vuoden, ei ainoastaan tänään. Me leijonat kun pidetään kaikista kauniista ja koristeellisista jutuista. :D


Ja tätä en voinut ajastettuna laittaa, sillä enhän mä voinut jo esim. eilen tietää mitä mun horoskooppi satuilee tänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.