30. huhtikuuta 2012

Kesävaateinspistä

Katselin näin kevään vihdoin tultua kesävaatteita HenkkaMaukan sivuilta ja ajattelin tehdä pienen kollaasin vaatteista jotka voisin itselleni huolia. Kaikki vaatteet on H&M+ eli meille ihanille isoille tytöille tarkoitettuja.


Eniten mua himottais noista vaatteista farkkushortsit ja tuo ihanan persikkainen tunika. Harmi vaan kun Oulun HenkkaMaukassa ei ole H&M+ -osastoa vaan pitäisi lähteä Kempeleen Zeppeliiniin katselemaan noita. Pitäisi saada Jake suostuteltua jotenkin lähtemään Zeppeliiniin, se kun ei tykkää siit paikasta lainkaan. Linkutkin on tyhmiä ja ei kule sopivasti ja jos kulkeekin, niin maksaa liikaa. Toki voisin netistäkin tilata, mutta en jaksais sitä "tilaa-odota pakettia-kokeile-vaihda tarvittaessa-odota sopivaa kokoa" rumbaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.