29. syyskuuta 2012

Voi Dove minkä teit..

Sain kesällä KappAhlista Doven Nourishing Oil Care -hoitoaineesta näytetuubin ja unohdin sen pitkäksi aikaa. Tuossa pari viikkoa sitten muistin sen olemassa olon ja ajattelin, että testaanpa onko mimmonen.

Kuva Doven tuotesivulta

Tuubissa lukee, että "silottaa kuivia, karheita ja pörröisiä hiuksia ja tekee niistä helpommin käsiteltävät". Tuon kanssa olen kyllä samaa mieltä, hiukset on todellakin sileämmät ja helpommin käsiteltävät. Mutta siitä en pidä, että hiukset on jo seuraavana päivänä pesusta ihan sellaiset kuin ei olisi useampaan päivään pessyt. Hiukset pysyy siinä asennossa mihin ne laittaa. Tätä ongelmaa mulla ei ole jos käytän pelkästään shampoota.En siis ole tyytyväinen tähän tuotteeseen ja ei siis tule kyllä ostettua lisää.

2 kommenttia:

  1. Voi harmi, että tuote ei soveltunut niin hyvin sinulle kuin olisit toivonut.. :/ Itse käytin kyseistä tuotetta pitkään, kun hiukseni olivat jatkuvan värjäilyn takia melko huonossa kunnossa, niille kyseinen tuote teki kyllä ihmeitä! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on kaikki kampaajat suositellu kosteuttavia hoitoaineita kun on luonnonkiharat ja karheat hiukset, että sinänsä toi ois ollu unelma. Mutta en jaksais olla joka päivä pesemässä hiuksia ja/tai käyttämässä kuivashampoota, niin saa nyt jäädä hyllyyn vanhentuun ja ehkä joskus heitän sen roskiin :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.